EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

«Технології та інновації: від землі – до готового продукту»: третя Міжнародна конференція для галузей садівництва і переробки

14 мая 2018 - Администратор

Захід стане майданчиком для обміну ідеями та для об`єднання фермерів, виробників техніки й технологій, переробних підприємств.

20-21 червня 2018 року в Києві, у готелі «Братислава» (вул. А.Малишка, 1), відбудеться чергова Міжнародна конференція для галузей садівництва і переробки «Технології та інновації: від землі – до готового продукту». Організатори заходу – видавничий проект «Технології та Інновації» і журнал «Садівництво і Виноградарство. ТІ» – ставлять на меті популяризацію та впровадження сучасних технологій вирощування і переробки фруктів, ягід і горіхів, а також сприяння відродженню традиційних українських напоїв на базі фруктів, ягід і меду, виробництву інших продуктів із доданою вартістю на основі фруктів, ягід і горіхів.

Минулорічні конференції, кожна з яких зібрала понад 300 учасників у Вінниці та Львові, підтвердили актуальність цих тем та великі перспективи напряму. Захід підтримує Міністерство аграрної політики і продовольства України. Науковий патронат надає Інститут садівництва Національної Академії аграрних наук України.

Генеральним партнером конференції виступить компанія BASF – один зі світових лідерів у виробництві засобів захисту плодових культур, які допомагають садівничим господарствам по всьому світі досягти високої якості продукції, орієнтованої як на ринок свіжих фруктів, так і на ринок продуктів для переробки. Під час бізнес-туру на другий день конференції учасники матимуть змогу ознайомитись із садовою демо-ділянкою BASF, де буде продемонстровано дію одного з найефективніших і бережних для довкілля та продукції препаратів від BASF Серкадіс Плюс.

Однією із головних тем літньої конференції стане вихід садівничих компаній та фермерських господарств на нові ринки збуту шляхом впровадження інноваційних технологій переробки: заморозки, сушки, сублімації, консервування, виробництва джемів, сиропів, пюре, виготовлення натуральних соків, плодово-ягідних вин і фруктово-ягідних настоянок, вермутів і сидрів. У перший конференц-день на учасників чекають виступи представників українських та зарубіжних технологічних і садівничих компаній, наукових інститутів, представників владних структур, професійних асоціацій та спілок, а також технологічна виставка і виставка-презентація напоїв та іншої продукції на базі фруктів та ягід. На другий день організовується бізнес-тур в Інститут садівництва УААН з презентацією новітніх технологій догляду за насадженнями і дегустацією ягід, та в успішне фермерське господарство «Валентина» (с. Святопетрівське, Київська область), з сучасним інтенсивним садом, власним переробним цехом, фірмовою торгівлею, як приклад, створення та подальшого розвитку успішного бізнесу в садівництві.

У секції «Садівництво: від створення саду до успішних урожаїв» учасники конференції ознайомляться з останніми науковими розробками та технологічними рішеннями в галузі вирощування та обробки плодів від провідних українських та іноземних компаній, із перших уст дізнаються про досвід отримання високоякісних і стабільних урожаїв, яким поділяться успішні в сфері садівництва та ягідництва господарники. У секції «Переробка фруктів, ягід і горіхів» перед учасниками виступлять як представники компаній, що презентують сучасні методи і технології для переробки, так і керівники успішних переробних підприємств, з власним досвідом створення нових продуктів та завоювання як внутрішнього, так і зовнішнього ринків.

Маємо гарну новину! Відповідно до тенденцій розвитку вітчизняного та міжнародних ринків у садівництві, в програму Третьої Міжнародної конференції «Від землі до готового продукту» буде включено нову секцію – горіхівництво. Адже свіжа продукція та продукти переробки горіхів надзвичайно популярні та затребувані товари у всьому світі. Планується бізнес-тур в один з успішних горіхових садів Київської області.

До участі у конференції запрошуються підприємства, компанії та фермерські господарства, які спеціалізуються на садівництві, ягідництві і горіхівництві, постачальники техніки з обробітку ґрунту, догляду за садами і ягідниками, збирання урожаїв та їх зберігання, заморожування й пакування продукції, а також технологій її переробки, представники торговельних мереж, компанії-експортери.

Традиційно відбудуться виставка-презентація продукції садівничих, ягідних і переробних підприємств та дегустація оригінальних українських напоїв і продуктів на основі фруктів і ягід.
Запланована масштабна виставка нових технологій, обладнання, інгредієнтів, пакувальних матеріалів для виробництва та переробки фруктів і ягід і продукції, виготовлених на їх основі.

Ознайомитися з інноваційними технологіями вирощування фруктів та ягід, передовими підходами та обладнанням для переробки продукції на практиці учасники конференції зможуть 21 червня у ході бізнес-туру. Відбудеться поїздка на експериментальну плантацію яблунь Інституту садівництва НААН України, де на всіх чекає презентація препаратів компанії BASF. Не менш цікавою локацією стане ФГ «Валентина» (Київська область): тут відбудеться знайомство з бізнес-моделлю господарства, що включатиме огляд сучасного інтенсивного яблуневого саду, презентацію мобільного цеху з виготовлення соків прямого віджиму від австрійської компанії VORAN, представник якої на місці розповість про обладнання і особливості технології. У ході бізнес-туру відбудуться дегустації продукції – ягід із демо-ділянки Інституту садівництва та соку ФГ «Валентина».

Конференція «Від землі – до готового продукту», як і інші заходи проекту «Технології та Інновації», - це відверте і цікаве спілкування професіоналів, науковців, представників владних структур у ході всього заходу і під час вечірнього фуршету, окрасою якого стануть напої та оригінальні фермерські продукти від партнерів заходу.

Генеральний партнер – компанія BASF.
Генеральний технологічний партнер – компанія VORAN.
Генеральний юридичний партнер – патентно-правова фірма «Пахаренко і партнери».
Головний організаційний партнер – Інститут садівництва НААН України.

Ексклюзивний технологічний партнер – компанія Pigo Srl.
Технологічні партнери – компанії Haygrove, UVC, «БТУ-Центр», «Евкаліпт Р».
Організаційні партнери – асоціації «Укрсадпром» і «Укрвинсадпром», ФГ «Валентина». 
Головний інформаційний партнер – журнал «Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації».
Генеральний інформаційний партнер – Інформагентство «Інтерфакс-Україна».

Галузеві Інформаційні партнери – журнали «Горішник» та «Ягодник».
Інформаційні партнери – Інформаційна компанія «Інфоіндустрія», проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти», AgroPortal.ua, газета «Агробізнес сьогодні», Водочный Редакторъ, Agronews, інформаційне агентство «Агравері», Kurkul.com, Шувар-інфо.

http://agro-business.com

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!