EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Акцію розпочато: Львів відмовляється від поліетиленових пакетів

10 апреля 2019 - Администратор

Сьогодні Львів розпочинає тримісячну просвітницьку кампанію «Без поліетилену»: у великих торговельних мережах міста покупцям замість поліетиленових пакетів пропонуватимуть альтернативне пакування. Про це повідомляє Tvoemisto.tv.

Серед заходів, які проводитимуться під час кампанії, – поширення просвітницьких відео- та аудіороликіів, зокрема – в соцмережах, великі тематичні заходи – фестивалі та ярмарки.

Просвітницька кампанія триватиме до 3 липня. Саме 3 липня відзначається Всесвітній день відмови від поліетилену.

«Час активного використання поліетиленового пакета – 20–30 хвилин, а шкоду довкіллю він завдає впродовж сотень років. Тому ми починаємо велику просвітницьку кампанію, щоб до кінця року плавно відмовитися від поліетилену», – коментує заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

Зрозуміло, що альтернатива поліетиленовим пакетам коштує трохи дорожче, і це зменшує прибуток бізнесу.

«Тому ми можемо подумати про те, як скооперуватися з нашою легкою промисловістю. Можливо, вони би шили багаторазові торбинки з відходів тканин, що було б дешевше. Також ми просимо торговельні мережі, щоб вони заохочували клієнтів до використання альтернативи. Наприклад, маленькою додатковою знижкою або якоюсь дрібничкою», – каже директорка департаменту еконо

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!