EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Українська яловичина готується вийти на турецький ринок

24 апреля 2018 - Администратор

Україну відвідала делегація чиновників від міністерства сільського господарства Туреччини. Мета їх візиту — оцінка системи державного контролю за виробництвом м’яса та підписання відповідних форм для експорту української яловичини до Туреччини. Про це повідомляє міністерство аграрної політики України.

Турецькі фахівці ознайомляться з роботою Держпродспоживслужби, відвідають центральну лабораторію з діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, а також проведуть інспекцію діяльності забійних підприємств і ряду господарств, що утримують ВРХ.

За результатами роботи місії, буде оцінена система державного контролю за виробництвом м’яса. Представники турецької делегації зауважили, що Туреччина є однією із країн-лідерів зі споживання яловичини і їхня держава дуже зацікавлена в імпорті цієї продукції з України.

Перший заступник Голови Держпродспоживслужби Андрій Жук наголосив, що компетентний орган України зі свого боку зробить все можливе, щоб експортні можливості для українських виробників сільськогосподарської продукції розширювалися.

kurkul

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!