EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

«Аграрний фонд» планує впровадити товарний форвард

21 июля 2017 - Администратор

ПАТ «Аграрний фонд» планує розширити інструментарій підтримки агровиробників. Зокрема, розглядається можливість впровадження товарного форварду та аграрних розписок.
 

«Ми маємо намір розширити перелік наших інструментів – запустити товарний форвард, дати можливість отримання мінеральних добрив, засобів захисту рослин та інших ресурсів, а також широко застосовувати аграрні розписки», – зазначив голова правління ПАТ «Аграрний фонд»Андрій Радченко, додавши, що з приводу аграрних розписок вже відбулася зустріч з представниками міжнародної фінансової корпорації.

Голова правління також розповів чим вигідне аграріям співробітництво з ПАТ «Аграрний фонд»: «Об’єктивно Аграрний фонд пропонує просту, швидку та прозору процедуру оформлення форвардних контрактів. При цьому у агровиробника є можливість вибрати формат – з прив’язкою до курсу долара та без неї. Рішення ми приймаємо швидко – заявка розглядається максимум тиждень, а гроші на свій рахунок аграрій отримує через п’ять днів після підписання договору».
За словами Андрія Радченка, 95% учасників весінньої форвардної програми 2017 року – малі та середні підприємства.
Як повідомлялось раніше, ПАТ «Аграрний фонд» інвестував 1 млрд грн у виробництво мінеральних добрив, завдяки чому три хімічних підприємства відновили роботу.

Прес-служба ПАТ «Аграрний фонд»

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!