EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

ЄС виділить 50 млн євро на допомогу Україні в управлінні державними фінансами

13 апреля 2018 - Администратор

Фінансовий контроль і політичний нагляд за виконанням державного бюджету є найважливішим компонентом підзвітності державних витрат, вважають в Євросоюзі.

Євросоюз надасть фінансову допомогу Рахунковій палаті України в проведенні зовнішнього аудиту виконання держбюджету в рамках запланованої програми допомоги в сфері управління державними фінансами.

Про це сказав глава представництва ЄС в Україні Х’юг Мінгареллі під час зустрічі з головою Рахункової палати Валерієм Пацканом, повідомляє прес-служба Рахункової палати.

"Передбачена підтримка зовнішнього аудиту в рамках запланованої програми допомоги в сфері управління державними фінансами з бюджетом понад 50 млн євро", - сказав на зустрічі Мінгареллі.

Сторони звернули увагу на те, що фінансовий контроль і політичний нагляд за виконанням державного бюджету є найважливішим компонентом підзвітності державних витрат.

Раніше повідомлялося, що Україна отримає від ЄС 17 млн ​​євро на наукові проекти в рамках програми Горизонт-2020. Гроші будуть виділені для 83 українських організацій.

korrespondentnet

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!