EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

«Укрзалізниця» запропонувала новий варіант продажу послуг вагонів-зерновозів

9 декабря 2021 - Администратор

АТ «Укрзалізниця» в ході робочої зустрічі, що відбулася 6 грудня з учасниками зернового ринку, презентувало ініціативу, яка передбачає проведення аукціонів із продажу послуг вагонів-зерновозів компанії з горизонтом 5 місяців.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник директора департаменту комерційної роботи «Укрзалізниці» Валерій Ткачов.
За його словам, учасникам ринку запропоновано взяти участь в аукціонах, на яких загальна кількість зерновозів в одному лоті складе 750 од. Ще однією умовою буде обов'язкове ритмічне навантаження за одним маршрутом (50 зерновозів) кожної декади протягом 5 місяців.
При цьому передбачається виставлення аналогічних лотів за чотирма вантажними полігонами – Одеська залізниця, Львівська, Південно-Західна та загальний полігон – Придніпровська, Донецька і Південна залізниця. Разом чотири полігони по 750 зерновозів, що в сумі складе 3 тис. вагонів.
«Таким чином, на даний момент АТ "Укрзалізниця" реалізує 100% власних вагонів через аукціони на ЄТС "Прозорро.Продажі" з різним горизонтом постановки вагонів під навантаження: поставка зерновозів через 7-9 діб після проведення аукціонів; через 1 місяць після проведення аукціонів і з горизонтом постановки вагонів протягом 5 місяців після проведення аукціонів», – зазначив Ткачов.
За його словами, в майбутньому компанія планує запропонувати на аукціонах різні варіації лотів (за розміром лота, за розміром добового навантаження, за горизонтом подачі вагонів) «із метою максимального задоволення потреб учасників зернового ринку України».
Нагадаємо, що у листопаді 2021 року АТ «Укрзалізниця» перевезла 4,1 млн тонн зернових вантажів у всіх видах сполучень, що стало абсолютним рекордом перевезень зернових у місячному вимірі.
Агроновини

 

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!