EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

«Варіант Агро Буд» успішно провів випробування першої зрошувальної машини

1 сентября 2017 - Администратор

Компанія «Варіант Агро Буд» успішно провела випробування першої зрошувальної машини на полях підприємства «МПК «Катеринославський» в Дніпропетровській області, установка вже працює на повну потужність. Про це пише propozitsiya.com з посиланням на інформацію прес-служби компанії.

За технічним завданням фермерського господарства, перша зрошувальна машина іподромного типу з внутрішнім розворотом повинна зрошувати поле люцерни в 122 га.

Як повідомили у компанії, параметри поля (ширина - 700 м, довжина  - 1 747 м) визначили довжину машини в 350 м. Подача води здійснюється з гідранта за допомогою живильного шланга, діаметром 6 дюймів (15,24 см). Обрані і встановлені дощовики - Senninger i-wobb. Дизель-генератор EuroPower TDE 183 дозволяє отримати економічны витрати дизельного палива (2,8 л/ч). Тип електричного живлення - 380V / 50Hz. На машині встановлені колеса 14,9х24 з тракторним протектором.

Вперше зрошувальну машину компанія була представила в кінці лютого 2017 року на виставці «Зернові технології». А з підприємством «МПК «Катеринославський» розробників пов'язує співпраця по різних напрямах протягом не одного року партнерських відносин. Раніше виробник постачав господарству обладнання для тваринництва, силоси для зберігання зернових культур і транспортне обладнання.

Довідка

Компанія «Варіант Агро Строй» планує пропонувати українським аграріям три типи зрошувальних машин: фронтальну, кругову і універсальну (іподромних типу).

 

©Пропозиція - Головний журнал з питань агробізнесу
http://propozitsiya.com/ua/variant-agro-stroy-uspeshno-provel-ispytaniya-pervoy-orositelnoy-mashiny

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!