EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

ає другу за потужністю в Карпатському регіоні Калуську ТЕЦ

1 ноября 2021 - Администратор

Фонд державного майна виставив на продаж Калуську ТЕЦ («Калуська теплоелектроцентраль-Нова»), другий за потужністю об'єкт у Бурштинському енергоострові.

Про це ідеться в газеті Фонду «Відомості приватизації», повідомляє «Інтерфакс-Україна». Зазначається, що торги відбудуться 30 листопада. Стартова ціна продажу становить 230,15 млн. грн.
Обов'язкова умова — забезпечення діяльності ТЕЦ протягом п'яти років, а також погашення боргів перед працівниками та бюджетом, що накопичилися за півроку до моменту переходу права власності.
За останніми даними, борг із кредиторської заборгованості підприємства становить 215 млн грн, поточна заборгованість — 231 млн, заборгованість перед працівниками — 5,1 млн грн та податки за нею — 1,2 млн грн. Кількість працівників підприємства коливається в межах 600 — 650 людей.
Зазначимо, що з травня 2021 року ТЕЦ була під управлінням Кабміну. Уряд затвердив новий статут держпідприємства «Калуська ТЕЦ-Нова», згідно з яким функції управління цілісним майновим комплексом ТЕЦ здійснює уряд.

thepage.ua

 

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!