EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Аграрії отримали близько 1,2 мільярда гривень у рамках проекту Аграрні розписки

16 января 2018 - Администратор

У рамках пілотного проекту - Аграрні розписки - малим та середнім сільськогосподарським господарствам було видано 190 розписок у 8 областях України на суму 1,2 млрд грн.

Про це під час прес-конференції на тему:"Впровадження аграрних розписок у Київській області" сказав державний секретар Міністерства аграрної політики та продовольства України Владислав Андронов.

"Аграрна розписка - це зручний і надійний інструмент із залучення коштів, здебільшого для малих та середніх сільськогосподарських господарств. Вже другий рік триває цей експеримент, і нарешті можна сказати, що цей експеримент успішно завершено", - сказав Андронов.

Він зазначив, що цей інструмент є надійним, адже згідно зі статистикою досі не було жодного випадку щодо невиконання зобов'язань по цих розписках.

Нагадаємо, аграрні розписки діятимуть на всій території України з 16 січня 2018 р. Як поінформувала заступник міністра юстиції України Олена Сукманова, лідерами за залученням інвестицій є сільське господарство, криптовалюти та альтернативна енергетика.

ukrinform

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!