EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Agrofusion відкриє третій завод з переробки томатів до кінця серпня

18 июля 2017 - Администратор

Компанія Agrofusion, яка є найбільшим українським вертикально інтегрованим виробником томатної пасти, планує у серпні 2017 року ввести в експлуатацію завод з переробки томатів.

Про це повідомляє портал MIND.

«Ми будуємо один з найбільших у Європі товарних переробних заводів. І сподіваємося, в кінці серпня його успішно здамо та введемо в дію», – повідомив фінансовий директор компанії Agrofusion (ТМ «Інагро») Іван Сакаль під час зустрічі представників бізнесу з главою Держархбудінспекції Олексієм Кудрявцевим.

Зазначимо, що у березні 2017 року Європейський банк реконструкції і розвитку надав Agrofusion в кредит $15 млн для будівництва третього заводу з переробки томатів. Цими коштами компанія планувала частково фінансувати будівництво третього заводу з переробки томатів в Україні потужністю виробництва 34 000 тонн томатної пасти на рік. Загальна вартість проекту Agrofusion оцінювалася ЄБРР в $50 млн.

До Agrofusion Group входять два заводи з виробництва томатної пасти потужністю переробки близько 500 000 тонн томатів за сезон, а також агрогосподарства у Херсонській та Миколаївській областях, які обробляють 20 000 га зрошуваних земель, і два тепличних господарства.

У 2014 році підприємство збільшило виробництво томатної пасти до 52 780 тонн, а в 2015-му завдяки капіталовкладенням розширило потужності і досягло нового максимуму в 61 500 тонн.

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!