EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Американські експерти розсмакували українські продукти

13 октября 2017 - Администратор

Американці уважно читали склад продуктів на етикетках і погоджувалися з тим, що продукти – належної якості

Українські виробники продовольства пригощали своєю продукцією в Сполучених Штатах – хочуть розширювати ринки збуту. Однак американці з обережністю ставляться до всього нового. Чи сподобалися їм українські цукерки і соуси – дізнавалися журналісти "Сегодня".
Цукерки, мед, каші, масло, соуси – столи в українському посольстві ломилися від страв для американських гостей.
"По-перше, вона найкраща – це прекрасний аргумент. Наша продукція є натуральною, наша продукція не містить барвників", – пояснив директор з експорту української компанії з виробництва соусів і приправ Орест Рожанківський.
Американці уважно читали склад продуктів на етикетках і погоджувалися з тим, що продукти – належної якості.
"Якщо хочете реалізовувати їжу в Америці – вона не повинна містити модифікованих елементів. Якщо кетчуп – він повинен бути тільки з помідорів", – пояснив фахівець з експертизи їжі Майк Хакбарт.
"Уже зараз, коли ми з вами говоримо, тут, я знаю, в двох кімнатах йдуть переговори про конкретні результати. Сподіваюся, результатами стануть домовленості про постачання українських товарів на американський ринок", – розповів посол України в США Валерій Чалий.
Нагадаємо, зростає попит на українську продукцію і в Євросоюзі – за даними Мінекономрозвитку, вже 40% зовнішньої торгівлі України припадає на ЄС.
Як повідомлялося, від європейського бізнесу надходять запити щодо перегляду умов торгівлі в рамках зони вільної торгівлі України з Європейським Союзом.

.segodnya

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!