EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Азербайджан вигідний ринок для українських виробників попри труднощі з логістикою

17 октября 2017 - Администратор

Азербайджан зацікавився імпортом продукція сільгоспвиробників України. Передусім цей ринок може бути вигідний для виробників борошна й виробів з нього, цукру, олії, масла та молочної продукції.

Про це в інтерв’ю «Агробізнесу Сьогодні» розповів представник Corporate Travel Group в Україні Ровшан Алієв.

Водночас він додав, що можливий розвиток експорту з Азербайджану певних продуктів в Україну. Зокрема мова йде про вина, тютюн, чай, цитрусові, гранат, гранатові соки й багато чого іншого можуть потенційно зацікавити українського виробника.

«В Азербайджані є низка великих господарств, скажімо, з виробництва граната, які зацікавлені в співробітництві з виробниками концентратів і соків, і в той же час ці господарства перебувають в активному пошуку партнерів і покупців. Крім іншого, є землевласники як в Україні, так і в Азербайджані, які з різних причин — від нестачі інвестицій до відсутності ринків збуту — не обробляють свої землі у повному обсязі. Ми припускаємо їхню участь спільних інвестиційних і коопераційних проектів», - зауважив організатор І Україно-Азербайджанський форум сільського господарства й харчової промисловості (BAFF 2017), який у листопаді відбудеться в Баку.

Він додав, що Україна може бути цікава також як постачальник сільгосптехніки, добрив, тепличних і меліоративних систем.

При цьому організатори форуму вже продумують стратегію співпраці, а для українських виробників шукають можливих дистриб’юторів, партнерів та мережі збуту продукції.

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!