EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Бізнесу світять "драконівські" штрафи - Гройсман

13 октября 2017 - Администратор

Голова Кабінету міністрів України дав обіцянку карати роботодавців, які не надаватимуть українцям права на офіційне працевлаштування.

Прем'єр повідомив: «На мою думку, ми зобов'язані як працівники вимагати від наших роботодавців оформляти всіх українців на роботу офіційно. В цьому плані необхідно поставити крапку ». За словами Гройсмана вже закінчилося той час, коли найманого працівника сприймали як раба без документів і будь-яких прав. В результаті глава Кабміну обіцяє величезні штрафи за неофіційне працевлаштування.

Прем'єр-міністр зазначив: «Ми поки навіть не впроваджували їх, тому що якщо ми знайдемо хоч одного неоформленого працівника - це десятки і сотні тисяч гривень. Ми боремося за майбутнє людини, який сьогодні працює, отримує заробітну плату, а за нього обов'язково повинні бути заплачені внески в ПФ, і він повинен спокійно дивитися в майбутнє ». Також керівник Кабміну підкреслив, що роботодавці, які приховують зайнятість людини, роблять його в майбутньому бідним. Він підкреслив: «Нам потрібно міняти це»

businessua

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!