EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Центр підтримки бізнесу в м. Рівне організовує навчальну програму "Школа управління меблевим бізнесом"

12 февраля 2018 - Администратор

За підтримки ЄБРР та ініціативи Європейського Союзу EU4Business Центр підтримки бізнесу м. Рівне організовує навчальну програму "Школа управління меблевим бізнесом", яка призначена для власників та керівників українських виробників меблів, зацікавлених в експорті своєї продукції. Програма складається з п'яти триденних модулів у період з лютого по червень.

Останній день реєстрації – 19 січня.

Впродовж п'яти модулів експерти-практики торкнуться таких тем, як побудова системи маркетингу, продажі, сервісне обслуговування, фінанси, людські ресурси, операційна досконалість та побудова бізнес-процесів.

Тренінг дозволить опанувати сучасні підходи до управління меблевим бізнесом, зрозуміти типові помилки, які роблять власники меблевих компаній та отримати необхідні знання для підготовки плану розвитку меблевої компанії.

Тренінг складається з 5 модулів, кожен тривалістю 3 дні, на яких учасники матимуть можливість розглянути практичні приклади з меблевого бізнесу, послухати виступи запрошених провідних експертів галузі та обмінятися досвідом з колегами.

 

Центр підтримки бізнесу м. Рівне є частиною проекту "Мережа центрів підтримки бізнесу" за фінансової підтримки ЄС, спрямованого на підвищення конкурентоспроможності та рентабельності українських МСП шляхом надання консультацій та зміцнення потенціалу. Він також підтримує ОПБ в 15 областях України у створенні мережі центрів підтримки бізнесу в рамках ініціативи "EU4Business". Проект буде корисним для щонайменше 30 000 МСП та підприємців.

 

Дати

1-й модуль – 15-17 лютого 2018

2-й модуль – 22-24 березня 2018

3-й модуль – 19-21 квітня 2018

4-й модуль – 17-19 травня 2018

5-й модуль – 14-16 червня 2018

 

Участь

Останній день реєстрації – 19 січня.

Організаційний внесок складає 500 євро для учасників, які заповнять анкету та отримають підтвердження участі від організаторів. Організаційний внесок призначений для відбору аудиторії, зацікавленої в інвестуванні власних ресурсів у навчання та розвиток компанії.

Усі додаткові витрати навчальної програми фінансуються в рамках ініціативи "EU4Business".

Додаткова інформація про тренінг та тренерів

Для отримання додаткової інформації звертайтеся за електронною адресою: bsc.rivne@gmail.com або за телефоном: +38 (067) 382-1074 – Тарас Комаренко, голова Центру підтримки бізнесу м. Рівне

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!