EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

До кінця року ІМК інвестує в розширення зембанка $ 20 млн

13 ноября 2017 - Администратор

Але угода відбудеться тільки в разі наявності цікавих активів в регіонах присутності компанії.

До кінця 2017 агрокомпанія ІМК інвестує в розширення Зембанка $ 20 млн. Про це в інтерв'ю LIGA.net розповів генеральний директор компанії Алекс Ліссітса.

"До кінця цього року розглядаємо можливість інвестувати до $ 20 млн. Але ринок дуже розігрітий зараз, ми на це дивимося досить обережно", - говорить він. Гендиректор ІМК додав, що угода відбудеться, якщо будуть цікаві активи в регіонах присутності компанії. "Але говорити про те, що обов'язково будемо купувати аграрні активи за всяку ціну, це не про нас", - зазначив він.

Крім того, Ліссітса розповів, що ІМК постійно надходять пропозиції від інвесторів з різних країн продати великий пакет акцій. "Але оскільки сьогодні українські емітенти на Варшавській фондовій біржі дуже недооцінені через страхові ризики, ці дискусії дуже швидко закінчуються нічим", - говорить топ-менеджер. За його словами, зараз не час навіть вести дискусію про продаж. "Всі дивляться на капіталізацію і розуміють, що компанія ІМК не може коштувати $ 120 млн при тому наборі активів і фінансових показниках, які вона має", - каже Ліссітса.

Він також зазначив, що компанії вдалося реструктурувати левову частку боргів. За підсумками року боргове навантаження ІМК складе $ 65 млн.

agronews

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!