EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Фаворит "Укравтодору" без тендера отримав 117 мільйонів на невідомі "додаткові роботи"

28 октября 2021 - Администратор

Фаворит "Укравтодору" без тендера отримав 117 мільйонів на невідомі "додаткові роботи"

Про це повідомляється в системі ProZorro, передають Наші гроші.
Водночас замовник не оприлюднив жодного документу, який би обгрунтовував необхідність та можливість застосування переговної процедури. Також немає жодних вказівок на те, що саме та чому знадобилось доробити по цьому об’єкту.
Експерти "Ліги антитрасту" розцінили такі дії замовника як порушення тендерного законодавства. Та відправили відповідну скаргу в Державну аудиторську службу.
Первісний договір за результатами відкритих торгів з "Автомагістраллю-Південь" вартістю 633 млн грн було укладено в квітні 2021 року. Після того фірма заявила на субпідряд дніпропетровське ТОВ "Дорбуд", якому віддала 11,5% підряду на влаштування з’їздів. "Дорбуд" зареєстровано на поляка Філіпа Єжі Станіслава, що фігурував у схемі власності компанії "УПС".
За підрахунками Наших грошей, ТОВ "Автомагістраль-Південь" є найбільшим підрядником "Укравтодору", лише з початку року фірму було визнано переможцем тендерів на загальну суму 40,85 млрд грн, що становить 20,9% від усіх проведених закупівель на ремонт та будівництво доріг.
biz.censor.net

 

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!