EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Фермери все частіше потребують психологічної допомоги — експерти

3 сентября 2018 - Администратор

Фахівці ірландської громадської організації «Aware» вважають, що спосіб життя і роботу фермерів є дуже напружені, а самі фермери в багатьох випадках потребують психологічної допомоги, пише AgroDay.

Цьогоріч фахівці «Aware» братимуть участь у Plowing — національному сільськогосподарському конкурсі, щоб мотивувати фермерів звертатися за психологічною допомогою.

«В останні роки зростає стресовий тиск на фермерську спільноту. Зниження доходів і збільшення витрат і нормативних правил, тривалий робочий день, соціальна ізоляція і непередбачувані погодні умови — це лише частина чинників такого тиску», — зазначає один з керівників Aware Брід О Меара.

«Aware» пропонує безкоштовну річну програму такої допомоги для всіх своїх співвітчизників, зайнятих в сільському господарстві.

Окремий сервіс організація надасть аграріям, які страждають депресією, біполярним розладом і розладами настрою.

У цьому році посуха була головним джерелом стресу для фермерів, коли ще не всі відійшли від весняної негоди. Сюди ж відносяться проблеми з кормами і фінансуванням бізнесу.

Нагадаємо, у 2017 р. австралійські фермери започаткували флешмоб «Голий фермер» (the.naked.farmer). Вони поставили за мету показати людям, звідки береться їхня їжа, і привернути увагу до боротьби з психічними розладами.

kurkul.

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!