EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Габаритно-ваговий контроль посилюється

18 ноября 2016 - Администратор

За дорученням міністра інфраструктури України Володимира Омеляна відбулася міжвідомча нарада щодо врегулювання проблемних питань здійснення габаритно-вагового контролю в зимовий період, — повідомляється на сайті АМПУ.

Зазначається, що заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк акцентував увагу на тому, що через складні погодні умови, що виникли на заході та півночі країни через різке зниження температури та сильний снігопад, доцільно перемістити кількість габаритно-вагового контролю (ГВК) із західних і північних областей на південь країни.

«Підлаштовуючись під ті погодні умови, у яких нині перебуває Україна, здійснення заходів габаритно-вагового контролю на автомобільних дорогах загального призначення півдня країни буде посилено шляхом тимчасового переміщення пересувних габаритно-вагових комплексів із західних і північних областей України»,— повідомив Юрій Лавренюк.

Наголошується, що особливу увагу приділятимуть посиленню габаритно-вагового контролю в Одеській, Миколаївській і Херсонській областях України.

AgroTimes

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!