EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Голландці збираються серійно випускати електротрактори

11 декабря 2018 - Администратор

Нідерландська компанія Multi Tool Trac розробила вже третю модель електротрактора, яка, на відміну від двох попередніх, буде запущена в серію. 

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на сайт компанії.
Серійне виробництво машини планується почати в 2020 р. Вона має 5 місць приєднання для змінних знарядь. Електродвигун може поєднуватися з дизельним потужністю 210 к. с., що перетворює трактор на гібридний.
Трактор розроблений для точної їзди по коліях завширшки 3 м. Унікальною особливістю машини є можливість змінювати ширину колісної бази на ходу з 3,2 до 2,25 м. Більша ширина потрібна при їзді по полю, менша — при їзді по дорогах (нагадаємо, в ЄС максимальна ширина транспортного засобу, який має право пересуватися по шляхах загального користування, — 3 м – ред.).
Ще однією відмінністю машини є довга колісна база, що дає змогу розташовувати сільгоспмашини між передньою й задньою осями. Завдяки цьому, за словами виробників трактора, досягається унікально хороший огляд і стабільність машини.
«Ми віримо, що в майбутньому всі трактори будуть електричними. Електричний привід ідеальний для тяги і точного водіння», — вважають розробники трактора.
Випробування електротракторів компанія почала в 2015 р., коли розробила перший зразок.

©Пропозиція

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!