EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Гранти на розбудову спроможності галузевих асоціацій і громадських об’єднань аграрного сектору

15 мая 2017 - Администратор

Проект USAID «Агросільрозвиток» оголошує програму грантів, спрямовану на розбудову спроможності галузевих асоціацій і громадських об’єднань аграрного сектору розробляти пропозиції для покращення аграрної політики. Дедлайн - 12 червня 2017 р.

Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), оголошує програму грантів, спрямовану на розбудову спроможності галузевих асоціацій і громадських об’єднань аграрного сектору розробляти пропозиції для покращення аграрної політики, законодавчого і регуляторного середовища в АПК України.  

У межах цієї програмигалузевим асоціаціям і громадським об’єднанням АПК будуть надані до 10 грантів на виконання таких робіт із розвитку їх спроможності:

Проведення аналізу існуючих проблем аграрної політики чи конкретної галузі.
Розробка стратегічних документів, моделей, концепцій, програм, рекомендацій, проектів законів, нормативних актів тощо.
Організація і проведення професійних обговорень між учасниками ринку у форматі семінарів, круглих столів і конференцій із залученням підприємців, представників уповноважених урядових органів та інших зацікавлених осіб.
Організація і проведення обговорення підготовлених матеріалів на засіданнях Громадської ради при Міністерстві аграрної політики та продовольства України.
Проведення інших заходів з розвитку аналітичного потенціалу асоціацій, необхідного для проведення аналізу і досліджень з питань роботи галузі.

Докладну інформацію про цю програму грантів, умови участі, технічне завдання тощо дивіться у доданому файлі.

Заявки (технічну пропозицію, бюджет і супровідні документи) просимо надсилати в електронному вигляді на адресу проекту «Агросільрозвиток» grants@ukraineards.comз посиланням на RFA ARDS-G1-01 у темі листа. Заявки мають бути подані не пізніше 18:00 годин 12 червня 2017 року. Заявки, надіслані пізніше встановленого часу, або такі, що не відповідають умовам конкурсу, розглядатися не будуть.

Усі питання щодо цього ЗПЗ просимо надсилати на ім’я керівника відділу грантів і контрактів Володимира Наконечного на електронну адресу: grants@ukraineards.com.

Проект «Агросільрозвиток» також проведе семінар з питань підготовки заявок 23 травня 2017 р. у своєму офісі за адресою: м. Київ, б-р Тараса Шевченка, буд. 35, бізнес-центр «Європа Плаза», корпус 2, 6-й поверх з 10:00 до 12:00. Семінар дозволить зацікавленим заявникам, які відповідають критеріям прийнятності, поставити питання стосовно цього ЗПЗ і отримати пояснення щодо порядку заповнення аплікаційної форми. Зацікавлені заявники, які відповідають наведеним у Розділі ІІІ критеріям прийнятності та бажають взяти участь у семінарі, повинні підтвердити свою участь, надіславши інформацію про прізвище, ім’я та по-батькові учасника і назву організації на ім’я керівника відділу грантів і контрактів Володимира Наконечного, на адресу grants@ukraineards.com. Присутніми на семінарі можуть бути не більше двох представників від кожної організації. Підтверджуючи участь у семінарі, будь ласка, зазначте, чи мають ці особи якісь особливі потреби в плані спроможності дістатися до приміщення, де проводитиметься семінар. Відшкодування витрат, пов’язаних з участю у семінарі, не передбачається.

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!