EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Китайці зацікавилися українським ринком алкоголю

16 июля 2018 - Администратор

Представники ДП “Укрспирт” виступили з презентацією інвестиційного плану розвитку галузі та запропонували механізми фінансової участі у процесах інвестування, інформує прес-служба “Укрспирту”.

В “Укрспирті” також окреслили потенційні перспективи співпраці з представниками китайської компанії BEIJING HUAFU ENGINEERING. LTD, що спеціалізується на машинобудівництві та переробних галузях.

Зазначається, що китайські інвестори проявили зацікавленість до вітчизняної спиртової промисловості.

“Державно-приватне партнерство у фінансуванні проектів, із залученням китайських інвестицій та використанням інноваційних вітчизняних розробок, може стати саме тим дієвим механізмом-каталізатором, який надасть поштовх розбудові інвестиційного ринку України”, — йдеться у повідомленні.

У 2018 році “Укрспирт” потребує 300 млн грн інвестицій для модернізації виробничих потужностей. Знос основних засобів становить 75%, до арешту рахунків підприємству вдалося інвестувати в переобладнання виробництва близько 65 млн грн, зауважили у ДП.

“Завдяки чому з’явилася можливість забезпечення виконання експортних контрактів до Польщі, Туреччини, Німеччини, налагодити випуск нових видів товарної продукції для парфумерної галузі та біопалива власної мар

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!