EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Кутовий пропонує французам інвестувати в АПК України

31 октября 2016 - Администратор

Міністр агрополітики Тарас Кутовий презентував французькій спільноті перспективи інвестицій в аграрний сектор України.
Про це повідомляє прес-служба відомства.

Кутовий наголосив, що серед привабливих для інвестицій напрямів АПК України може бути участь потенційних інвесторів у приватизації державних підприємств аграрного спрямування, а також інвестиції у виробництво продукції АПК з більшою доданою вартістю.
Міністр нагадав, що між Україною і Францією діє українсько-французька робоча група з питань сільського господарства, яка визначає основні пріоритети співпраці в агропромисловому комплексі.
«Основними напрямками в яких зацікавлена Україна є рослинництво, виноградарство та виноробство, тваринництво та ветеринарна медицина, співробітництво з питань здійснення економічного моніторингу та аналізу сільськогосподарських ринків», ― зазначив він.
При цьому Кутовий додав, що велике значення для розширення співпраці має залучення фінансової та технічної допомоги Франції як у двосторонньому форматі, так і в рамках співпраці Україна—ЄС. Зокрема у підтримці розвитку фермерських господарств, органічному виробництві, запровадженні географічних зазначень сільгосппродукції в Україні та розвиток локальних брендів.
«Нам важливо співпрацювати та конкурувати з європейськими партнерами, правильно показувати наші можливості та завжди бути попереду», ― сказав Кутовий.

 

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!