EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Локомотиви GE найближчим часом почнуть курсувати українською залізницею

29 ноября 2018 - Администратор

Завершено процес сертифікації локомотивів TE33A серії Evolution виробництва General Electric, які поставлені в Україну у 2018 році.

Локомотиви будуть введені в експлуатацію вже найближчим часом. Відповідний документ був підготовлений органом із сертифікації продукції вагонобудування ДП «Український науково-дослідний інститут вагонобудування» на замовлення General Electric і виданий замовнику 15 листопада 2018 року, пише propozitsiya.com з посиланням на сайт Укрзалізниці.
На даний час перші вісім локомотивів готові до приймання з Крюківського вагонобудівного заводу, повідомив керівник «Укрзалізниці» Євген Кравцов.
Після отримання сертифікату, який підтверджує відповідність локомотивів вимогам правил безпеки і технічним умовам замовлення, вже найближчим часом локомотиви GE будуть задіяні в перевезеннях на залізницях України.
Новий рухомий склад залучать до перевезень на мелітопольському, миколаївському та маріупольському напрямках. Тепловози GE мають втричі більші терміни пробігу між технічним обслуговуванням, що покращує час їх експлуатації, а також дозволяє підвищити в півтора рази масу поїздів.
Довідково: 23 лютого 2018 року було підписано пакет документів довгострокового партнерства з компанією General Electric для оновлення та модернізації парку тепловозів Укрзалізниці.
Тепловози ТЕ33АС адаптовані до кліматичних умов простору 1520, екологічні, надійні, економні в обслуговуванні та комфортні для локомотивних бригад. Це вантажні тепловози нового покоління з асинхронними тяговими електродвигунами потужністю 3356 кВт. Конструкційна швидкість – 120 км/год, мають більші міжремонтні пробіги. Вони обладнані сучасними системами безпеки руху та радіозв’язку, системою автоматичного виявлення пожежі й пожежогасіння. У них високі тягові властивості за рахунок вбудованої комп’ютеризованої мікропроцесорної системи управління та діагностики з електронним вприском палива. Вона контролює та відображає на дисплеї пульта управління стан всього обладнання й експлуатаційних параметрів локомотива, здійснює самодіагностику систем і миттєво повідомляє машиніста про виникнення будь-яких несправностей. Система діагностики здатна виявити дефекти на ранніх стадіях і передати дані машиністу та сервісній групі.

©Пропозиція

 

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!