EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

На Львівщині продано спиртзавод за понад 333 млн грн

9 декабря 2021 - Администратор

Фонд держмайна України продав спиртзавод у селі Вузлове Червоноградського району Львівської області за 333,3 млн грн. Нерухомість площею 12 тис. м2 придбала київська компанія, з якою найближчим часом мають укласти договір. Про це повідомляє zaxid.net, пише agronews.ua.

Фонд державного майна у середу, 8 грудня, провів аукціон з продажу майна Вузлівського спиртзаводу на платформі Prozorro.Продажі. На торги прийшло восьмеро учасників, а переможем визначили ТзОВ «Гольцварен». Ця компанія запропонувала придбати нерухомість спиртзаводу за 333,3 млн грн, що у 15 разів більше стартової ціни майна – 21 млн грн.
Загальна площа нерухомості на території колишнього спиртзаводу у Вузловому становить 12 тис. м2. На цій території розташовані ферментний цех, будівля головного корпусу, спиртопідвал, депо, електропідстанція та інша нерухомість підприємства. Загалом Об’єкти «Вузлівського МПД» розташовані на земельних ділянках площею 12,7 га.
Фонд держмайна упродовж місяця має укласти договір про продаж нерухомості Вузлівського спиртзаводу з переможцем торгів.
За даними YouControl, ТзОВ «Гольцварен» зареєстроване у Києві у лютому 2020 року. Компанія займається оптовою торгівлею. Одноосібним власником і директором фірми є львів’янин Богдан Старшевський – власник будівельної компанії «Баупрод».
Читайте також: В Україні розробляють новий бренд для ефективного виходу малих та середніх підприємств на міжнародний ринок.
agronews.ua

 

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!