EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Понад сто дітей міста та району підвищували рівень публічного виступу та навчались дебатувати

1 июня 2017 - Администратор

За співпраці ОР «Спілка роботодавців Дубенщини» та Фонду сприяння лідерства «Стандарт», в рамках проекту "Рівні можливості для кращого майбутнього" для учнів міста та району проведено 7 тренінгів щодо підвищення рівня публічного виступу та навичок у дебатах.

Учні, разом із тренерами, окреслювали правила успішного виступу та оговорювали помилки, котрих не слід доспускати під час висловлювань. Навчались визначати та обмірковувати тезу, формулювати та підтверджувати аргументи, апелювати фактами, передбачати відповіді опонентів та робити висновки. 
Вправлялись навичкам роботи в команді під час гри в дебати на теми «Свято Новий рік потрібно скасувати», «Домашні завдання не потрібні», «Стать повинна враховуватись під час прийому на роботу», тощо. 
 Під час вправ учні також вчились слідкувати за часом та зважати на аудиторію. Загалом у навчаннях взяли участь понад сто дітей міста та району.

Заходи реалізовуються в рамках Проекту "Рівні можливості для кращого майбутнього". Який став можливим в результаті перемоги в Другому конкурсі малих грантів для підтримки впровадження демократичних змін на місцевому рівні в Рівненській і Волинській областях у рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що здійснюється за фінансової підтримки Європейського Союзу та співадмініструється РОГО «Комітет виборців України».

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!