EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Порошенко має намір "пересунути кордон до Львова"

20 апреля 2018 - Администратор

Президент Петро Порошенко ініціює будівництво європейської залізничної вузькоколійки від кордону до Львова. Це дозволить туристам без пересадки їхати безпосередньо в Україну.

Президент Петро Порошенко анонсував обговорення питання побудови вузької залізничної колії з Європи до Львова. Про це він сказав в ході робочого візиту до Львівської області в п'ятницю, 20 квітня, повідомляє його прес-служба в Twitter.

Глава держави заявив, що планує дати доручення щодо підготовки пропозицій про побудову вузької залізничної колії з Європи до Львова. Зокрема, зазначене питання він буде обговорювати з головою Львівської обласної державної адміністрації Олегом Синюткою та керівництвом Укрзалізниці.

"Я хочу і кордон з Євросоюзом в плані залізниці пересунути і привести Європу до Львова. Це можна зробити, якщо будуть оброблені проекти побудови вузької колії до Львова, щоб туристи могли без пересадки їхати прямо", - зазначив Порошенко.

За словами президента, будівництво вузької колії до Львова збільшить значення міста як залізничного хаба і поліпшить ситуацію з вантажоперевезеннями.

korrespondent.net

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!