EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Розвиток конкурентоспроможності МСП буде головною темою "Тижня Євразії 2017" в ОЕСР, який відбудеться в жовтні

16 октября 2017 - Администратор

Конкурентоспроможність МСП, інтернаціоналізація та доступ до фінансування для малих та середніх підприємств буде головною темою на порядку денному "Тижня Євразії" в ОЕСР в Казахстані у жовтні 2017 року.

"Тиждень Євразії" є можливістю для країн Східного партнерства, що беруть участь в програмі "EU4Business", зміцнити відносини між собою, а також з іншими сімома країнами ОЕСР в Євразії. "Тиждень" служить платформою для обговорення широкого спектра питань, що стосуються підвищення конкурентоспроможності країн Євразії в цілому.

"Відкритість заради спільного процвітання" - це назва цьогорічного "Тижня Євразії", під час якого зазвичай проводяться бізнес-форум та круглий стіл з підвищення конкурентоспроможності, де вивчається прогрес окремих країн.

Цього року серед країн Східного партнерства черга Вірменії бути об'єктом вивчення круглого столу, який відбудеться 25 жовтня, враховуючи її зусилля, спрямовані на підтримку конкурентоспроможності МСП. Крім того, відбудеться "Тематична сесія із залучення інвестицій та налагодження бізнес-зв'язків в країнах Східної Європи та Південного Кавказу".

Того ж дня будуть розглянуті зусилля Таджикистану, який є однією з країн ОЕСР в регіоні, спрямовані на розширення доступу до фінансування для МСП та збільшення експорту сільськогосподарської продукції, також відбудеться партнерська перевірка прогресу Узбекистану щодо підвищення інтернаціоналізації МСП завдяки вдосконаленню політики сприяння експорту.

Не сесіях відбуватиметься обмін передовими практиками та досвідом вирішення спільних проблем регіону.

Дата

23-25 жовтня 2017

Участь

Будь-які питання щодо участі в "Тижні Євразії" в ОЕСР надсилайте на електронну адресу: eurasiaweek@oecd.org

Link: 
ТИЖДЕНЬ ЄВРАЗІЇ В ОЕСР 2017

eu4business.eu/uk

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!