EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Технологія експортних перевезень флексітанками оптимізує логістику для українських аграріїв

10 октября 2017 - Администратор

Стрімке зростання промислового та аграрного виробництва, поступ науки та поява технічних новацій вносять відповідні корективи в розвиток. Логістика не є винятком - сьогодні запроваджуються сучасні методи завантаження та розвантаження товарів із застосуванням спеціалізованої техніки, удосконалюється й сама тара для перевезення вантажів. Вона стає більш надійною та безпечною. Яскравий приклад ємностей для перевезень останнього покоління - флексітанк.

Це м'яка тара для перевезень безпечних наливних вантажів, яка встановлюється в стандартний 20-ти футовий контейнер. Світова практика використання флексітанків довела їх високу ефективність, а наявність різних розмірів дозволяє підібрати оптимальний спосіб перевезення. За останні два роки в Україні показник зростання використання даної технології в експорті аграрної продукції сягає 280%.

Виступаючи на конференції в Одесі, яка проходила в рамках Міжнародної Виставки «Транс Експо Одеса 2017», Ангеліна Шепітко, менеджер з продажу компанії BeFlexi в Україні, констатувала: "Технологія перевезень флексітанками добре підходить для задоволення амбіцій галузі морських перевезень в Україні, яка є найбільшою в цьому регіоні портовою адміністрацією і має перспективні плани на майбутнє. Так, станом на червень 2017 року, Адміністрація морських портів України (АМПУ) заявила про плани виділити 3,9 млрд гривень на фінансування інфраструктурних проектів в морському секторі протягом 2017 року. До того ж, структура українського експорту вже традиційно показала збільшення обсягів перевалки продукції аграрного сектора. Це зерно - 19,6 млн. тонн (+ 20%) і рослинні олії - 2,9 млн тонн (+ 33,8). Соняшникова, лляна, рапсова олії, жирні кислоти, міласса вже протягом тривалого часу експортується з України виключно флексітанкам. Ці цифри демонструють різноманітний попит ринку, якому компанія BeFlexi готова запропонувати відповідні рішення. "

Бізнес-модель компанії BeFlexi є унікальною оскільки підтримує всю екосистему флексітанків. Завдяки глобальному партнерству з логістичним оператором SGS, компанія надає професійне та безпечне встановлення, завантаження, розвантаження та допомогу в надзвичайних ситуаціях у 2000 пунктах по всьому світу.

Зростаюча популярність використання флексітанків пов'язана, головним чином, зі зменшенням часу необхідного на завантаження-розвантаження, екологічною безпекою їх застосування, яка дозволяє утилізувати або переробляти тару в кінцевих пунктах доставки, а також її загальною рентабельністю. Економія на тонні складає в середньому близько 10USD, що суттєво впливає на формуванні фінальної ціни. До того ж, флексітанки дозволяють транспортувати більше наливних вантажів в одному контейнері. Всі ці фактори сприяють зростанню популярності та попиту на дане економічно вигідне рішення для перевезення рідких вантажів, особливо в порівнянні з подібними ємностями, такими як цистерни або бочки стандарту ISO. Також у компанії BeFlexi є спеціалізована тара для сипучих вантажів, що розширює пропозицію для експорту аграрної продукції з України.

Очікується, що на глобальному рівні до 2022 року обсяг транспортувань флексітанками досягне 922,3 млн доларів.

agronews

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!