EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Торгова платформа з продажу яблук та інших фруктів створена в Україні

23 октября 2021 - Администратор

Глобальна криза яблучного ринку, яка виражається в зниженні світової торгівлі свіжим яблуком на 1% за рік на тлі зростання обсягів виробництва на 2% за рік і безпрецедентного тиску на ціни, змушує виробників по всьому світу шукати шляхи виходу з ситуації.

Як повідомляє EastFruit, в Україні за підтримки УПОА створена торгова платформа з продажу яблук та інших фруктів.
Що реально може запропонувати учасникам торгова платформа Української плодоовочевої асоціації вже зараз? Ось повний список можливостей, за інформацією представників платформи:
• Прямий вихід на провідні мережі супермаркетів України;
• Прямий вихід на прибуткові експортні ринки ЄС, Азії, Африки і Близького Сходу;
• Використання найсучасніших оптичних ліній із сортування, доробки й упакування яблука і ягід без необхідності багатомільйонних інвестицій в інфраструктуру;
• Використання потужностей зі зберігання яблука і обробки його інгібіторами етилену без необхідності інвестицій в дорогі технології;
• Можливість реалізації продукції в організовані і більш прибуткові канали збуту невеликими господарствами, які не мають доступу до дорогої інфраструктури і не мають можливості продавати безпосередньо через обмеженість обсягів;
• Можливість отримання значно більш високу ціну, ніж за умови реалізації яблука посередникам;
• Можливість фермеру сконцентруватися на виробництві для отримання якісної продукції;
• Консультації кращих професіоналів для поліпшення якості і врожайності продукції;
• Аналогічні послуги з реалізації інших фруктів.

У сезоні 2020/21 років платформа працювала в тестовому режимі, без особливої публічності, однак її послугами скористалися вже понад 50 виробників фруктів і ягід.
Серед тих, хто успішно продавалиа продукцію через торгову платформу УПОА такі відомі виробники як Нікдарія, ПП Синенко Олександр, Федорівське, Гордій, Сади Дніпра, Альтерра, Сонячне, Фрутмастерс, Агроком, Сам +, Перлина Поділля, Фруктовий Край, Вільхуватське, Підгірний та інші.
У перший же рік роботи торгова платформа УПОА змогла експортувати українську продукцію в більш ніж у 20 країн світу і здійснити постачання фруктів у такі мережі як АТБ, Сільпо, Метро і Варус.
agro-business.com.ua

 

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!