EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Триває Конкурс врожайності від компанії DuPont Pioneer «Піонер Максимум»

10 августа 2017 - Администратор

Сільгоспвиробники змагатимуться в двох номінаціях: «Кращий врожай гібриду кукурудзи DuPont Pioneer» та «Кращий врожай гібриду соняшнику DuPont Pioneer».

DuPont Pioneer закликає українські господарства не зволікати, а швидше подавати заявки на участь у популярному Конкурсі «Піонер Максимум», щоб довести свій максимум врожайності серед аграріїв всієї України.

Сучасний смартфон і насіння нових гібридів професійної селекції Pioneer чекають на переможців - агрономів і господарства, які визначатимуться в номінаціях «Кращий врожай гібриду кукурудзи DuPont Pioneer» та «Кращий врожай гібриду соняшнику DuPont Pioneer». Як було оголошено раніше, результати будуть визначені у 6-ти агро-кліматичних зонах - Полісся; Західний Лісостеп та Карпати; Центральний Лісостеп; Східний Лісостеп; Правобережний Степ; Лівобережний Степ; та у зоні зрошення. В кожній з 6-ти зон будуть визначені 1, 2 і 3 місця, а в зоні на зрошені буде визначено лише 1-ше місце переможця.

Щоб стати учасником Конкурсу, необхідно:

Бути юридичною особою або підприємцем, який вирощує в своєму господарстві в сезоні 2017 року мінімум 300 га кукурудзи та/або 100 га соняшнику Pioneer®;
Мати розмір поля, яке приймає участь в Конкурсі, не менше ніж 50 га;
Подати Заявку на участь у Конкурсі, звернувшись до регіонального представника DuPont Pioneer.

За тиждень перед збором врожаю господарство повинно проінформувати і запросити представника/агронома-консультанта компанії DuPont Pioneer для фіксації показників врожайності. Результати у вигляді Актів збору отриманої врожайності приймаються для участі в Конкурсі у перерахунку до залікової врожайності при кондиційній вологості до 01 грудня 2017 року.

Нагадаємо, що минулого року в рамках «Піонер Максимум» рекордної урожайності по соняшнику було досягнуто в Кіровоградській області із показником 46.9 ц/га з гібридом P64A89, а по кукурудзі - в Київській області із результатом 150.2 ц/га при кондиційній вологості 19% з гібридом P9175.

Чи зможе хтось перевершити ці показники та продемонструвати більш вражаючий результат у 2017-ому? Дізнаємось наприкінці року!

Компанія DuPont Pioneer – провідний світовий розробник та постачальник сучасних технологій в галузі генетики рослин, який забезпечує високоякісним насінням сільгоспвиробників в більш ніж 90 країнах світу. Компанія Pioneer надає агрономічну підтримку та супровід з метою підвищення продуктивності і прибутковості аграріїв, а також прагне розвивати системи стійкого ведення сільського господарства у всьому світі. «Наука і сервіс для Вашого успіху»®. Більш детальна інформація про компанію на сайті: www.pioneer.com/ukraine. 
Компанія DuPont (NYSE: DD) надає на міжнародному ринку наукові та технологічні рішення у вигляді інноваційних продуктів, матеріалів і послуг світового класу з 1802 року. Компанія впевнена, що завдяки співпраці з клієнтами, урядами, неурядовими організаціями та лідерами суспільної думки зможе вирішити такі глобальні проблеми, як забезпечення здоровими продуктами харчування людей по всьому світу, зниження залежності від викопних видів палива, захист життя та навколишнього середовища

 

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!