EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Україна експортна: нові торгові місії, масло і креативна індустрія

2 октября 2017 - Администратор

За два роки Офіс по просуванню експорту, створений для допомоги вітчизняним підприємствам при виході на нові ринки, спільно з Мінекономрозвитку надав підтримку понад 4 тис. українських компаній. 

За участю Офісу були організовано 11 торгових місій - в Литві, Канаді, Франції, Індонезії, Малайзії, Кенії, Танзанії, Ізраїлі, Швеції, Німеччини та Індії. Про це розповіла заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України - торговий представник України Наталія Микольська, пише propozitsiya.com за матеріалами business-journal.com.ua.
"Фактично за два роки ми об'їхали і країни, які вже є традиційними торговими партнерами, і такі "екзотичні" для нас, як Індонезія або Малайзія. Велика робота виконана для просування України на ринки Японії, Китаю, країн Африки та Близького Сходу", - зазначила вона.
За словами заступника міністра, упор зроблений на просування інноваційної продукції, щоб змінити сприйняття України як постачальника сировини. Яскравим прикладом, за її словами, може бути експорт українського вершкового масла в ЄС - Україна зараз посідає друге місце по зовнішньому постачанню цього продукту в Європу.
Також торговий представник України виділила напрямок креативної індустрії: продукція українських дизайнерів продається вже в 40 країнах (не рахуючи продажу online).
"Ми прагнемо представити світові нову Україну як унікальну інноваційну країну, привабливу для інвестицій", - підкреслила Н. Микольська.

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!