EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Український агрогігант позичив $80 млн у європейських банків

11 июля 2018 - Администратор

Кошти будуть спрямовані на фінансування потреб компанії, пов'язаних із закупівлею продукції в Україні і її експортом на світовий ринок

ING Bank NV, синдикат європейських комерційних банків і Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) підписали угоду про надання агрокомпанії Нібулон синдикованого кредиту в розмірі $80 млн.

Про це повідомили в прес-службі компанії.

Відзначається, що кошти будуть спрямовані на фінансування потреб компанії в оборотному капіталі, пов'язаних із закупівлею продукції в Україні і її експортом на світовий ринок.

Відзначимо, що Нібулон планує інвестувати $2 млрд в будівництво зерносховищ і флоту для транспортування зерна по Нілу.

Нібулон був створений в 1991 році. Є одним з найбільших операторів на зерновому ринку України. Має у своєму розпорядженні елеваторні потужності загальною місткістю близько 2 млн тонн, а також власним перевантажувальний термінал в Миколаєві потужністю 5 млн тонн. Компанія має 11 річкових терміналів на Дніпрі та Південному Бузі, флот, що налічує 67 одиниць і Миколаївський суднобудівний завод.

Нібулон обробляє 83 тис. га. Компанія експортує сільгосппродукцію в більш ніж 60 країн світу. Щорічний обсяг експорту перевищує 4,5 млн тонн.

biz.nv.ua

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!