EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

В четвер ВР розгляне щонайменше 6 аграрних законопроектів

2 июля 2018 - Администратор

Також профільний комітет просить включити до порядку денного проекти законів щодо органіки, безпеки харчових продуктів та фермерських господарств.

6 законопроектів, що стосуються аграрного сектору, розгляне Верховна Рада у четвер, 5 липня. Відповідне рішення ухвалили на погоджувальній раді, повідомив заступник голови комітету ВР з питань аграрної політики та земельних відносин Олександр Бакуменко.

За його словами, до порядку денного включили законопроекти № 5448-д, № 4532, №6527-д, №8121, №7060 та №6049-д.

Також профільний комітет звернувся з проханням розглянути так звані євроінтеграційні законопроекти. Зокрема, № 8450 - про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів, № 8171 про основні засади державної аграрної політики, та № 6673 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання проведення деяких фітосанітарних процедур.

За словами Бакуменка, ці законопроекти мають на меті удосконалити органічне виробництво в Україні, поінформованість споживачів щодо харчових продуктів, розвитку бурякоцукрової галузі, стимулювання створення і розвитку сімейних фермерських господарств та сільськогосподарських кооперативів, а також удосконалення земельного законодавства.

agro-business.

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!