EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Вісім ідей для початку бізнесу в 2017 році

15 мая 2017 - Администратор

Багато людей мріють розпочати власну справу, але не наважуються взяти ініціативу в свої руки і зробити перший крок на шляху до своєї мети. Хтось не знає який напрямок вибрати, когоcь лякають обсяги початкових інвестицій. Однак якщо ви знаєте які ніші є найперспективнішими, то це істотно спростить вам відкриття власного бізнесу.

Hyser зібрав кращі ідеї для початку бізнесу в 2017 році. Всі ці напрямки не вимагають величезних інвестицій і здатні дуже швидко принести прибуток. Сподіваємося, ви знайдете відповідну для вас нішу!

Бізнес на перекладах

В Україні кваліфіковані перекладачі завжди користувалися великим попитом. Сьогодні, коли міжнародна торгівля і ділове листування з іноземними компаніями грають все більш значущу роль, кваліфіковані перекладачі тепер зовсім на вагу золота. На цьому в 2017 році можна побудувати хороший бізнес.

Користувачі не дуже часто шукають інформацію на іноземних сайтах, схиляючись до україномовних або російськомовних ресурсів. Безумовно, якщо однакова інформація буде розміщена на англомовному та російськомовному сайтах, то середньостатистичний користувач, швидше за все, вибере другий варіант. Головна мета власників сайтів – збільшити аудиторію, тому вони охоче платять за переклад цікавих матеріалів.

У майбутньому можна замахнутися на створення агентства з перекладів. Якщо роботи буде багато, можна найняти інших перекладачів або скористатися послугами фрілансерів. Варто подбати, щоб ваші співробітники спеціалізувалися на різних напрямках. Таким чином ваше агентство зможе працювати з текстами технічного, художнього, юридичного, економічного та інших напрямків.

Переробка пластику

Утилізація відходів сьогодні є однією з головних глобальних проблем людства. Міські звалища займають величезні території, але кількість відходів в будь-який момент можна значно зменшити, якщо взятися за їх переробку.

У розвинених країнах влада створює величезні комплекси, на яких переробляється сміття. Це дозволяє позбутися від усіх проблем. В Україні ситуація виглядає інакше, так як в нашій країні тільки кілька невеликих підприємств працюють в даному сегменті. Тому переробка пластика – це хороший варіант для тих, хто планує розпочати бізнес в 2017 році. Сировину для переробки можна знайти просто під ногами, а кінцевий продукт (пластик) завжди користується попитом на ринку.

Цей вид бізнесу вимагає початкового капіталу. Якщо у вас немає достатньої кількості коштів, пошукайте інвестора. Це новий напрямок може здатися  перспективним для  багатьох бізнесменів.

Інноваційне канцелярське приладдя

У 2017 році цей напрямок також буде виглядати дуже цікавим для тих, хто планує розпочати бізнес. Справа в тому, що діти завжди віддадуть перевагу зошитам із зображенням улюблених кіногероїв або героїв ігор на смартфонах, ніж звичайним сірим зошитам.

Значний плюс цього напрямку полягає в тому, що воно не вимагає великих початкових інвестицій. Щоб продавати передові зошити, досить укласти договір з канцелярськими магазинами. Ще один варіант – відкрити власну точку збуту або створити онлайн-магазин. В останньому випадку відвідувачі зможуть дізнаватися повну інформацію про продукт. Правильний підхід і організація подібного бізнесу дозволять вам отримати значний прибуток.

Вейп бар

Багато курців почали переходити на електронні сигарети, які сьогодні вважають якісною альтернативою традиційним тютюновим виробам. На Заході підприємці встигли відчути цей тренд і запропонували любителям електронних сигарет посидіти в закладах, де вони можуть поспілкуватися з друзями, курячи е-сигарету. Такі бари відрізняються від кальяну більш вільним оформленням і спокійною атмосферою.

Даний бізнес розрахований на молоду аудиторію віком від 18 до 35 років. Він викличе інтерес тих, хто любить проводити дозвілля в колі друзів і однодумців. Для оформлення дизайну інтер’єру можна зупинитися на молодіжному варіанті, а не дотримуватися східного стилю, як у випадку із кальяном. Замість столиків і килимів відвідувачам слід запропонувати настільні ігри, ігрові приставки та перегляд спортивних змагань.

Кондитерський бізнес

Солодке завжди користується попитом, і його популярність дозволить створити успішний бізнес в 2017 році. Наприклад, можна зайнятися виробництвом мармеладу. Для його виготовлення використовують айву, яблука і абрикоси, до складу яких входить природний пектин. Виробництво мармеладу – досить простий процес. У цьому напрямку можна заробляти навіть в умовах високої конкуренції.

Для початку потрібно визначитися з смаком, формою і кольором солодощів, оскільки ці параметри сильно впливають на рівень продажів.

Щоб почати виробництво кондитерських виробів, необхідно закупити обладнання. Якщо у вас вистачає інвестицій, то можна придбати цілу автоматизовану лінію. Якщо на це немає грошей, можна почати з ручного виробництва. Але в цьому випадку погіршиться продуктивність праці. За допомогою автоматизованої лінії за годину можна виготовити близько 500 кг продукції, тоді як завдяки ручним пристроїв в 3-4 рази менше.

Якщо ви зупините вибір на виробництві мармеладу, радимо включити до складу солодощів натуральні соки. Також слід використовувати натуральну начинку.

Нейл бар

Краса – ще одна сфера, яка завжди буде привабливою для початку бізнесу. Практично будь-яка нова ідея в індустрії краси здатна приносити солідний прибуток навіть при незначних капіталовкладеннях. Найпоширеніші послуги – манікюр, нарощування нігтів і вій. Тренд останнього часу у великих містах – нейл бари. Це маленькі робочі простору, які нагадують барну стійку.

Як правило, нейл бари відкривають в торгових центрах, де спостерігається великий потік потенційних клієнтів. Ділові жінки не завжди можуть знайти час на відвідування салону краси, тому вони з радістю стають клієнтами нейл барів. Відкриття такої студії буде коштувати 50-75 тис. грн. Якщо ваш нейл бар стане популярним, то буде приносити 25-30 тис. грн прибутку щомісяця.

Кавовий бізнес

У будь-якій країні знайдуться любителі кави. Цей напій є одним з найпопулярніших в різних країнах світу. Багато українців ні за що не відмовляться від смаку і аромату меленої кави, приготованої із зерен. Нехай він і буде коштувати дорожче звичайної розчинної кави.

Найлегший спосіб початку бізнесу в цьому сегменті – купити франшизу відомого бренду. Таким чином деякі організаційні аспекти візьме на себе компанія-партнер. Зокрема, вона може допомогти з орендою приміщення або навіть з повним запуском бізнесу.

Правда, цей напрямок потребує суттєвих інвестицій. Стартовий капітал повинен становити хоча б 300-400 тис. Грн. Частина грошей піде на придбання торгової марки і виконання вимог компанії-партнера. Йдеться про оформлення приміщення, асортимент кави та інші нюанси.

З обмеженим бюджетом краще відразу спробувати розкрутити свій бренд. Тоді можна обійтися початковими інвестиціями в межах 300 тис. грн. Також важливо правильно вибрати торгову точку. Вона повинна бути багатолюдною, що відразу приверне до вас клієнтів і дозволить заощадити на рекламі.

Доставка екологічно чистих продуктів

Правильне харчування – ключовий аспект здорового способу життя, і все більше людей це розуміють. Люди часто чують історії про неякісні продукти на полицях супермаркетів, тому вони шукають гідну альтернативу. Не дивно, що екологічно чисті продукти користуються попитом, і люди готові за них платити більше, ніж за продукцію в супермаркетах.

Цю бізнес-ідею в 2017 році можна реалізувати в двох варіантах:

-власне виробництво (вимагає самостійного вирощування зелені, овочів і фруктів, розведення птахів і риби);

-укладення договору з фермерськими господарствами та подальший перепродаж їхньої продукції.

Головна ідея бізнесу – доставити продукти прямо з грядки на стіл. Жителі великих міст обов’язково будуть замовляти подібну послугу.

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!