EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

В Україні набули чинності нові параметри безпеки м'яса птиці

8 сентября 2016 - Администратор

Набув чинності наказ МОЗ від 6 серпня 2013 №695 «Про затвердження Параметрів безпеки м'яса птиці».

Про це повідомляє «ЮрЛіга».

В наказі визначені допустимі рівні токсичних елементів в м'ясі птиці, в тому числі напівфабрикатах, субпродуктах, ковбасних та ін. виробах з використанням м'яса птиці, консервах з м'яса птиці та інших подібних продуктах.

Крім того затверджено мікробіологічні показники і максимально допустимий рівень фармакологічно активних речовин в частинах тушок птиці.

Згідно з наказом, відповідні пункти Медико-біологічних вимог і саннорм якості продовольчої сировини і харчових продуктів (наказ від 1 серпня 1989 року №5061-89) більше не застосовуються на території України.

Набув чинності наказ МОЗ від 6 серпня 2013 №695 «Про затвердження Параметрів безпеки м'яса птиці».

Про це повідомляє «ЮрЛіга».

В наказі визначені допустимі рівні токсичних елементів в м'ясі птиці, в тому числі напівфабрикатах, субпродуктах, ковбасних та ін. виробах з використанням м'яса птиці, консервах з м'яса птиці та інших подібних продуктах.

Крім того затверджено мікробіологічні показники і максимально допустимий рівень фармакологічно активних речовин в частинах тушок птиці.

Згідно з наказом, відповідні пункти Медико-біологічних вимог і саннорм якості продовольчої сировини і харчових продуктів (наказ від 1 серпня 1989 року №5061-89) більше не застосовуються на території України.

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!