Набув чинності наказ МОЗ від 6 серпня 2013 №695 «Про затвердження Параметрів безпеки м'яса птиці».
Про це повідомляє «ЮрЛіга».
В наказі визначені допустимі рівні токсичних елементів в м'ясі птиці, в тому числі напівфабрикатах, субпродуктах, ковбасних та ін. виробах з використанням м'яса птиці, консервах з м'яса птиці та інших подібних продуктах.
Крім того затверджено мікробіологічні показники і максимально допустимий рівень фармакологічно активних речовин в частинах тушок птиці.
Згідно з наказом, відповідні пункти Медико-біологічних вимог і саннорм якості продовольчої сировини і харчових продуктів (наказ від 1 серпня 1989 року №5061-89) більше не застосовуються на території України.
Набув чинності наказ МОЗ від 6 серпня 2013 №695 «Про затвердження Параметрів безпеки м'яса птиці».
Про це повідомляє «ЮрЛіга».
В наказі визначені допустимі рівні токсичних елементів в м'ясі птиці, в тому числі напівфабрикатах, субпродуктах, ковбасних та ін. виробах з використанням м'яса птиці, консервах з м'яса птиці та інших подібних продуктах.
Крім того затверджено мікробіологічні показники і максимально допустимий рівень фармакологічно активних речовин в частинах тушок птиці.
Згідно з наказом, відповідні пункти Медико-біологічних вимог і саннорм якості продовольчої сировини і харчових продуктів (наказ від 1 серпня 1989 року №5061-89) більше не застосовуються на території України.