EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

В Україні рейдери пограбували німецького фермера на 20 млн грн

25 ноября 2021 - Администратор

Директор ТОВ «Озерна Агро» Вільд Бертольд Карл Алоіс заявляє про крадіжку його зерна рейдерами за сприяння поліції на 20 млн гривень. Про це повідомляє Українські Новини, пише agronews.ua.

«З 20 вересня ми знаходимося під рейдерською атакою… Нападники підробили документи, стосовно так, що територія належить їм. Із самого початку разом із 30 людьми в масках увірвалися на територію, на якій знаходилася наша пшениця. У перший-другий день після захоплення нападники почали нас грабувати та вивозити наш урожай», — сказав він.
На складах компанії знаходилося 2,6 тис. тонн зерна, 500 тонн з яких — просто неба. Після вищезгаданих подій прибула поліція і почала зупиняти ці процеси, все перейшло в спокійну фазу. Німецький фермер заявив, що навіть вдалося відкрити кримінальні провадження на рейдерів, але останні якось спромоглися їх закрити.
«У вересні вночі увірвалися приблизно 50 нападників, вони відштовхнули нашу службу охорони, створивши таким чином живий коридор. На територію заїхало 8 фур для завантаження зерна, вони почали завантажувати зерно, поліція була неподалік і спостерігала за тим, що відбувалося», — додав він.
Вільд Бертольд розповів, що рейдери мають підроблені договори і стверджують, що зерно з території ТОВ «Озерна Агро» їх і вони можуть його продавати. За його словами, поліція підтвердила, що це зерно належить його компанії, але в результаті самій компанії вона не допомагає. Збитки від рейдерства німецький фермер оцінив у 20 млн гривень.

 

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!