EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

VI міжнародна агропромислова виставка та форум AGROPORT East Kharkiv 2017

27 сентября 2017 - Администратор

Східний Агропорт цього року у Харкові відбудеться в рамках Всесвітнього дня продовольства (WFD), який проходить вже понад 10 років у жовтні у всіх країнах-членах ООН.

В рамках виставки та конференції, що проходить цього року під гаслом World Food Day: «Змінимо майбутнє міграційних потоків. Інвестуємо в продовольчу безпеку і розвиток сільського господарства», планується обговорення проблеми переорієнтації вітчизняного сільського господарства на нові ринки, перспективи безпечної логістики, питання трудової міграції та продовольчої безпеки, які пов'язані з адаптацією сільського господарства до змін клімату.

«Звертаємо Вашу увагу на те, що Харківська область, на думку багатьох міжнародних та національних експертів, може стати хабом у цьому питанні, що консолідує учасників програми та об’єднує загалом східну Україну. Тому ми запрошуємо до участі у цьому форумі керівництво Донецької та Луганської областей, що найбільш постраждали від міграційних процесів», -- зауважують організатори виставки.

Також цього року на виставці АГРОПОРТ 2017 буде залучена експозиція сільгосптехніки, збудовані 4 додаткових зали у виставковому терміналі С для проведення конференцій і дискусій. Серед ключових тем – тваринництво, рослинництво, вирощування органічної продукції, ягід, овочівництво, садівництво, кооперація та формування ланцюгів доданої вартості. Особлива увага буде приділятися проблемам адаптації до умов зміни клімату: перехід на безпечні та точні технології та підвищення продуктивності в умовах змін, що властиві саме регіонам східної України.

У форумі планують взяти участь вищі посадові особи України, керівники АПК регіонів-партнерів, представники дипломатичного корпусу, керівники органів місцевого самоврядування, а також провідні представники ділових кіл Східної України.

Східний АГРОПОРТ 2017 буде проходити 5-7 жовтня 2017 року у Міжнародному аеропорту «Харків», вул. Ромашкіна, 1

Організатор: Департамент агропромислового розвитку Харківської облдержадміністрації, ТОВ «Авіабренд» – організатор виставок АГРОПОРТ у Львівській, Харківській та Херсонській областях.

agro-business.com.ua

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!