EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Виклики та можливості: майбутнє ІТ-індустрії буде головною темою дебатів FORBIZ

16 октября 2017 - Администратор

Ініціатива "EU4Business" та проект FORBIZ в Україні організовують платформу для обговорення "IT Future Talks" в Києві 19 жовтня, де зберуться разом лідери ІТ-індустрії та урядовці для обговорення майбутньої індустрії, можливостей та труднощів на шляху її розвитку.

ІТ-індустрія - це сектор, яким не керують олігархи, в якому капіталізація компаній співвідноситься з визнаними бізнес-гігантами країни, в якому зарплатня початківця у 5 разів вища за мінімальну. На платформі обговорюватимуться такі питання, як реальний стан справ індустрії, тонкощі регулювання, а також перешкоди та виклики, які стримують її розвиток.

Офіс ефективного регулювання представить Зелену книгу "Регулювання сектору ІТ в Україні", розроблену в рамках проекту FORBIZ, після чого відбудуться дебати "ІТ-бізнес в Україні: марафон можливостей чи біг з перепонами?"

Доповідачі: міністр фінансів Олександр Данилюк, заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Максим Нефьодов, голова Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та зв'язку Олександр Данченко, голова Державного агентства з питань електронного урядування України Олександр Риженко, а також президент Асоціації "Інформаційні технології України" та голова "ЕРАМ Україна" Юрій Антонюк, співзасновник компанії "SoftServe" Тарас Кицмей та керівник Офісу ефективного регулювання Олексій Гончарук.

Створений в рамках ініціативи "EU4Business" за фінансової допомоги ЄС, проект FORBIZ підтримує порядок денний реформ в України та економічне відновлення країни, пропонуючи системний перехід до більш сприятливого бізнес-середовища з особливою увагою до МСП. Проект має на меті спрямування політики у бік загального визнання МСП та важливої ролі, яку вони відіграють в економічному відродженні, водночас намагаючись послабити регуляторний тиск та зменшити ризики для підприємств.

Дата

19/10/2017

Участь

Участь є безкоштовною. Учасникам необхідно зареєструватися онлайн - https://docs.google.com/…/1FAIpQLSca9vSo6r1CrfCi4o…/viewform

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном +38 063 440 47 07

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!