EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Виробники зерна закликають Президента втрутитися в «залізничний» колапс

23 октября 2018 - Администратор

Аграрії готують звернення до гаранта про внесення до Верховної Ради нового законопроекту про залізницю.

Аграрні асоціації заявляють про готовність долучитися до розробки нового законопроекту «Про залізничний транспорт», який має вирішити логістичний колапс, що склався на вітчизняному ринку перевезень. Про це повідомляє Українська аграрна конфедерація.

В організації кажуть – аграрії зіштовхнулися з проблемою, коли тарифи перевезення вантажів з середини листопада можуть підняти на 48%.

Особливо сільгоспвиробників непокоять непоодинокі випадки зупинки елеваторів через перевантаження та затримки великовантажних кораблів за експортними контрактами і найнебезпечніше - зупинка збиральних робіт аграріями через нестачу потужностей доробки та зберігання зерна, зокрема кукурудзи.

Українська аграрна конфедерація та низка інших профільних асоціацій будуть звертатися до Президента України, щоби він негайно втрутився у розв’язання проблеми з «Укрзалізницею» і як суб’єкт законодавчої ініціативи вніс до парламенту підготовлений законопроект щодо залізничного транспорту та допуску приватної тяги на залізницю.

agro-business

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!