EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Вперше на Рівненщині проведено табір OLYMPUS

29 июля 2018 - Администратор

За ініціативи волонтерів Корпусу Миру США в Україні та підтримки ОР «Спілка роботодавців Дубенщини» протягом 23-27 липня у місті Дубно було реалізовано пілотний в Рівненській області проект з проведення літнього спортивного табору OLYMPUS. Для його проведення на Дубенщину завітали 8-м волонтерів Корпусу Миру США в Україні із Закарпатської, Вінницької, Івано-Франківської, Волинської та Рівненської областей. 

Щодня табір збирав більше 80-ти підлітків з міста Дубно та району. Під керівництвом волонтерів вони знайомились із американськими видами спорту (Baseball/softball, Ultimate Frisbee), вчились лідерству та командній роботі. Спілкуючись із «носіям мови» підвищували рівень володіння англійською.
Керівник проекту OLYMPUS, волонтер Корпусу Миру США в Україні Maxx Hamm, проведеною роботою задоволений та має намір її продовжити - провести турніри з гри Ultimate Frisbee. 
А приємним сюрпризом для кожної із команд-учасників проекту OLYMPUS незабаром стане подарунок від Організації Discraft – інвентар для гри Ultimate Frisbee та бейсбольні м’ячі.

 

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!