EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

З конвеєра Househam вийде новий обприскувач Predator

27 июня 2017 - Администратор

Компанія Househam повідомляє про створення великоколісного самохідного обприскувача під назвою Predator. Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на fwi.co.uk.

Завдяки шарнірному шасі агрегат може спокійно працювати на рядкових культурах з міжряддям 117 см, ємність бункеру становить 4000 або 5000 л. Таким чином, обприскувач Predator має вищу позицію, ніж існуюча лінійка Merlin завдяки своїм розмірам та потенційній потужності. Новинка також має ряд високотехнічних характеристик, зокрема гідравлічну підвіску з датчиком завантаження. Вона адаптується під мінливий стан ґрунту та компенсує зміни у вазі агрегату при спородженні бункеру.

Агрегат має гідростатичну трансмісію зі швидкістю 50 км/год., двошвидкісну систему круїз-контролю, а також систему тяги для кращого зчеплення. Для збільшення маневреності нового агрегату його оснастили 230-сильним чотирьохциліндровим блоком MTU, який знаходиться за бункером, що забезпечує ідеальний розподіл ваги 50/50. За словами виробника, новий обприскувач має витончений дизайн, а його вага в ненавантаженому стані становить близько 10 т, що робить його найлегшим у своєму класі.

Обприскувач має нову кабіну четвертої категорії з системою повного управління машиною (TMC) Househam та системою керування Fieldmaster. Система індивідуального регулювання та автоматичного вибору сопла входить в стандартну комплектацію. Що стосується власне обприскувача, то обидва бункери виготовлені з нержавіючої сталі, а максимальний розмір штанги становить 36 м.

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!