EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

За рік в Україні приватизують 15 рибних підприємств

1 августа 2017 - Администратор

До переліку об'єктів державної власності в сфері рибного господарства, що підлягають приватизації в 2015-2017 роках, включені 15 державних підприємств, з яких два вже передані на приватизацію, дев'ять перебувають у процесі підготовки, а питання по ще чотирьом підприємствам чекають свого розгляду.

Всього в підпорядкуванні Держрибагентства знаходиться 35 держпідприємств. Державними з них залишаться тільки стратегічно важливі підприємства – чотири наукові установи, морські порти, а також риборозпліднювальні заводи.
Станом на кінець липня 2017 року до Фонду державного майна України (ФДМУ) передані:
- ДП "Центр аквакультури" (Київська обл., Бородянський р-н, с. Мигалки)
- ДП "Регіональний дослідно-експериментальнийкомплекс"/"РДЕК" (Одеська обл., Біляївський р-н, с. Палієве).
- ДП "Центр аквакультури" має власну земельну ділянку, ставки і матеріально-технічну базу, а ДП "РДЕК" має прямий вихід до водойм і земельну ділянку, за умови модернізації обидва підприємства мають високий потенціал для підприємницької діяльності в сфері аквакультури.
Також Держрибагентство ініціювало до приватизації ДП "Науковий селекційно-генетичний центр рибництва", Червонооскільське державне виробниче сільськогосподарсько-рибоводне підприємство, Український державний інститут з проектування підприємств рибного господарства і промисловості "Укррибпроект".
За матеріалами: Сьогодні.

 

 
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!