EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Актуально

За 9 місяців 2017 року в Україні ввели в експлуатацію понад 50 нових зелених енергогенеруючих об'єктів загальною потужністю 201,7 МВт.

Органічні, вегетаріанські, безалкогольні, ті, що сприяють підтримці здорового способу життя, корисні для життя — це ті продукти, які набувають все більшої популярності серед європейців. 

За останній рік кількість голів птиці зросла на 1,3%.

Загальний обсяг товарообігу між Україною та Німеччиною $15,5 млрд, серед яких частка аграрної продукції складає 42%. 

Мода може визначати не тільки тренди на ринку одягу чи музики, а й споживчі тенденції на овочевому ринку. 

Поголів’я свиней скорочується удвічі швидше, ніж минулого року.

Виробництво кукурудзи в Євросоюзі у 2017-18 сезоні оцінюється на рівні 59,2 млн. тонн, відзначили експерти МРЗ в своєму жовтневому звіті. 

Протягом останніх років закладено понад 4,5 тис. га інтенсивних садів. В області нараховується 23,9 тис. га плодово-ягідних насаджень в плодоносному віці.

Виробництво сільськогосподарської продукції в Україні (без урахування тимчасово окупованої території Криму і Севастополя, частини зони проведення АТО) у січні-жовтні 2017 року скоротилося на 2,3% в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року.

На виставці Agritechnica 2017 журі у складі журналістів провідних європейських сільськогосподарських видань визнало трактор T6.175 Dynamic CommandTM від компанії New Holland переможцем у номінації «Машина 2018 року» серед тракторів середнього класу.

Вдруге у Львові 28-30 листопада відбудеться Міжнародна агропромислова виставка «EuroAGRO - 2017», яка є яскравим прикладом співпраці двох країн (Польщі та України) в агропромисловому секторі. Два організатори Kielce Targi S.A (Польща) і ПрАТ «Гал-ЕКСПО» (Україна) об’єднали свої зусилля задля реалізації успішної та унікальної агропромислової події на теренах Західної України.

 Провідна компанія-виробник ТОВ "Склоресурс", предметом діяльності якої є переробка скла для будівництва та архітектурного дизайну, запрошує до своєї команди Програміста 1 С

Верховна Рада запровадила обов'язкову відеофіксацію всіх судових засідань та обшуків правоохоронцями. За прийняття в цілому законопроекту №7275 проголосували 312 депутатів при мінімально необхідних 226.

Аргентина впроваджує технологію стерилізації комах, сподіваючись звести в країні середземноморську плодову муху. Про це пише propozitsiya.com за матеріалами закордонних видань.