EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Актуально

     Більшість підприємців у своїй діяльності використовує різні програми лояльності, але ставиться до них як до чогось дуже складного. Хоча насправді все це не так, оскільки малий бізнес без особливих складнощів здатний самостійно реалізувати повноцінну програму лояльності і, як результат, залучити більше клієнтів. Яким чином це зробити?

     Члени Спілки роботодавців Дубенщини спільно із представником Волинського ресурсного центру Юрієм Пасочником продовжили роботу по створенні Стратегії розвитку Спілки.

     В ході засідання обговорено місію та візію, шляхи впровадження та моніторинг реалізації майбутньої Стратегії розвитку.

     Наступним кроком Спілки роботодавців Дубенщини буде затвердження Стратегії розвитку та визначення відповідальних за реалізацію усіх стратегічних цілей Спілки.

     Одноосібний власник – це найбільш критична одиниця бізнесу? У такого власника не має можливості долучати додаткові ресурси, ділити відповідальність і навіть оцінювати власну діяльність з іншого, можливо навіть кардинально критичного боку. Відсутність партнера дуже часто дорівнює відсутності повноцінного розвитку. І чим більше ви намагатиметеся самотужки організовувати діяльність, тим більший ви раб…

 

     Нещодавно, за сприяння спілки роботодавців Дубенщини, делегація з Дубенщини переймала досвід роботи об’єднаної територіальної громади з Гощанського району.
   Сільські голови з Дубенщини цікавилися станом фінансування об’єднаної територіальної громади стосовно освіти, медицини, культури. 
     В ході бесіди були обговорені питання стосовно штатного розпису об’єднаної громади, навантаження на працівників, планів перспективного розвитку та труднощі з якими зіткнулася Бугринська об’єднана громада.

     Мінекономрозвитку України інформує про можливість взяти участь у міжнародній навчальній програмі для розвитку приватного сектора "Стратегії зростання приватного сектору" від SIDA.

 

 

 

     Детальніше за посиланням: http://sbiz.club/1030

     На черговому засіданні Дубенської інвестиційної ради було розглянуто відповідність Програми соціально-економічного розвитку спільно напрацьованій Стратегії розвитку Дубенщини.

     Нагадаємо, що Дубенська інвестиційна рада утворена 30 квітня 2015 року з метою створення сприятливих умов для інвестиційної діяльності Дубенщини. До її складу входить районне керівництво та представники Спілки роботодавців Дубенщини.

     За ініціативи народного депутата України Олександра Дехтярчука та сприяння Організації Роботодавців «Спілка роботодавців Дубенщини» 22 березня у м.Дубно відбувся Форум місцевого розвитку на тему: «Об’єднанні територіальні громади як перспективний напрямок розвитку місцевого самоврядування». Учасниками Форуму стали понад 140 представників з Млинівщини, Демидівщии, Здолбунівщини, Радивилівщини, Дубенщини та м.Острога. Захід проводився за сприяння та підтримки Проекту «Реформа управління на сході України», який виконується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ). На Форумі були обговорені питання стосовно утворення об’єднаних територіальних громад як механізму розвитку територіальних громад; роль центрів надання адміністративних послуг у створенні належних умов для життя в об’єднаних територіальних громадах та діяльність з підтримки таких центрів. 

     Інноваційні проектні рішення в сфері Бізнесу, Соціуму та Культури можуть отримати фінансову підтримку з грантового бюджету в розмірі 45 000 євро.

    Hackathon Bridge – конкурс інноваційних проектів, спрямований на підтримку молодих, творчих та активних людей з Польщі, України та Молдови, щоб допомогти їм зробити свої ідеї реальними.

    Уряд США має намір профінансувати навчання українців в кращих американських бізнес-школах, щоб допомогти Україні вийти з кризи. Фонд Western NIS Enterpise заплатить до $ 100 000 кожному, хто вступить у Гарвард, Стенфорд або Єль.

   Єдина умова: після двох років навчання повернутися працювати в Україну. Американський уряд називає це «інвестиціями в майбутнє України», повідомляє «Голос Америки» в Києві.

     На черговому засіданні Дубенської інвестиційної ради обговорювалися питання інвестиційної привабливості Дубенського району, практичного впровадження спільно напрацьованої стратегії розвитку Дубенщини та шляхи співпраці Спілки роботодавців Дубенщини та районної влади в 2016 році. У засіданні Дубенської інвестиційної ради взяли участь представники Спілки роботодавців Дубенщини, голова та перший заступник Дубенської РДА, помічник народного депутата України О.Дехтярчука.

     22 лютого, за участі членів Спілки роботодавців Дубенищини, народного депутата України Олександра Дехтярчука та помічника народного депутата України Петра Рухера відбулася робоча зустріч із Богданом Яремою, керівником проекту «Молодіжний розвиток» Корпусу Миру США в Україні.
    Задля продовження роботи з практичного втілення Стратегії розвитку Дубенського району на зустрічі обговорювалися можливі шляхи розвитку людського потенціалу, розвитку громад шляхом залучення на Дубенщину добровольця.

     Члени Спілки роботодавців Дубенщини спільно із представником Волинського ресурсного центру Юрієм Пасочником працювали над створенням Стратегії розвитку спілки. 
    В ході зустрічі обговорювалися стратегічні та операційні цілі, визначено відповідні проекти, заходи та індикаторами майбутньої Стратегії розвитку.
     Найближчим часом робота по написанні Стратегії розвитку буде завершена, а члени Спілки роботодавців Дубенщини вже сьогодні продумують кроки для розвитку підприємницької активності, налагодження співпраці із владою та шляхи посилення організаційної спроможності спілки.