EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Актуально

В Україні за підтримки Уряду Японії через Японське агентство міжнародного співробітництва (JICA) реалізовується проект «Створення Національної інфраструктури геопросторових даних в Україні» (НІГД).

Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

Інвестиції дозволять DuPont Pioneer забезпечити європейських фермерів продуктами і технологіями, які найбільш адаптовані до їхніх потреб

21 вересня 2016 року компанія DuPont Pioneer офіційно відкрила Технологічного центру з вивчення польових культур у Севільї, Іспанія Інвестиції в проект сягли 10 млн доларів, проте на цьому керівництво компанії зупинятись не збирається. "Ми завжди гтові інвестувати, готові до нових проектів, проте наразі конретного напрямку інвестицій сказали ти можемо", - зауважив Алехандро Муньоз, віце-президент з глобальної комерційної діяльності компанії DuPont Pioneer. Експертні дослідники Центру будуть зосереджені на продовженні підвищення врожайності і розширенні лінійки Pioneer Protector, яка в даний час пропонує рішення для основних шкідників соняшнику. 

Прес-гранулятор може виготовляти комбікорм для худоби і пелети для твердопаливних котлів майже з будь-яких матеріалів, при цьому підвищуючи їх паливну ефективність, повідомляє «ЕнергоЛайф.інфо».

Відновлення та розвиток зрошення необхідно проводити на основі інвестиційних проектів шляхом залучення довгострокових кредитних ресурсів під державні гарантії.

Відкривати ринок продажу сільськогосподарських земель без вирішення кількох «гарячих» питань не можна.

Таку думку на виїзному засіданні аграрного комітету парламенту у м. Батурин висловив голова земельного підкомітету ВРУ Олег Кулініч, повідомляєAgroPolit.com.

Міжнародна консалтингова компанія Start Global та міжнародна виставка сільськогосподарської техніки та обладнання «ІнтерАГРО» запрошують власників та директорів компаній до «Школи Аграрного Експортера», яка відбудеться з 9 по 11 листопада у рамках 11 міжнародної агропромислової виставки «ІнтерАГРО 2016» у київському виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» за адресою вул. Салютна, 2-Б.

Лише розпайовані землі в Україні коштують 860 трлн грн. Про це «Укрінформу» заявили у Спілці українських підприємців.

«За найскромнішими підрахунками, за середньої вартості сільгоспземлі — 30 тис. грн ($1,1 тис.) за 1 га, розпайовані землі вартують 860 трлн грн»

Компанія Maschio Gaspardo представила перший в Україні зразок посівного комплексу Corona 600, повідомляє Тraktorist.ua, посилаючись на agriacta.com.

У своєму звіті Міжнародна Рада по Зерну (IGC) скоригувала прогноз світового виробництва сої у 2016-17 МГ у сторону підвищення на 9,7 млн т у порівнянні з попереднім роком, до 325,4 млн т, повідомляє «Експерт Агро».

Уряд розглядає можливість збереження спецрежиму ПДВ для тваринництва. Про це повідомив міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий під час години уряду у парламенті.

Розведення равликів в промислових масштабах стає все популярнішим. Так в Житомирській області вже почали будувати равликові ферми.

Засідання парламентського комітету з питань податкової і митної політики 7 вересня ледь не завершилося конфліктом. Яблуком розбрату знову стала податкова реформа, оновлений проект якої представив міністр фінансів Олександр Данилюк. За його словами, в уряді ведеться постійне доопрацювання законопроекту, який Мінфін анонсував ще в середині серпня, тому суть внесених до нього пропозицій постійно змінюється.

Українці купують в інтернеті готовий бізнес, устаткування і бізнес-моделі. Купити власну справу через мережу простіше і швидше. Про це розповіла Юлія Назаренко, експерт з фінансового консалтингу Pro Capital Investment.

В “Ощадбанку” розпочала роботу лінія підтримки клієнтів мікро-, малого та середнього бізнесу. Її телефони: 0800 219 800 (безкоштовно по території України) та 044 363 01 03 (за тарифами оператора). Графік роботи – з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 20:00. Оператори надають інформацію з різноманітних питань: відкриття поточних рахунків, вибору тарифного пакета, оформлення корпоративних платіжних карток, підключення системи “клієнт-банк” тощо, повідомляє прес-служба “Ощадбанку”. Якщо клієнт звертається в неробочий час, він може замовити послугу “зворотній зв’язок”, і консультант зателефонує йому з початком роботи лінії підтримки.

Частково оновлена версія роторного комбайну New Holland CR 8.80 була представлена під час Демонстраційного дня техніки для збирання врожаю наряду з моделями розкидачів соломи та роторних комбайнів, повідомляєТraktorist.ua, посилаючись на Farmers Weekly.