EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Актуально

Напрям «Бюджетна дотація для стимулювання виробництва окремих видів сільгосппродукції» бюджетної програми 2801580 «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників», незважаючи на майже 100%-е фінансування у 2017 році, виявився недостатньо ефективним, зазначив завідувач відділу фінансово-кредитної та податкової політики Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки», к.е.н. Леонід Тулуш.

Про це заявив голова Ради директорів Спілки молочних підприємств України Вадим Чагаровський.

Верховна Рада не погодилася скасувати своє рішення від 7 грудня 2017 року про продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення до 1 січня 2019 року.

З 1 січня 2018 року в Україні почнуть діяти європейські вимоги до продуктів з какао та шоколаду. Про це йдеться в інформації, оприлюдненій на прес-конференції Мінагрополітики, передає УНН.

Наступне покоління західного суспільства може повністю перейти на вживання синтетичного алкоголю, який не викликає похмілля.

Сьогодні, 20 грудня, Голова Асоціації тваринників Ірина Паламар зустрілася з Надзвичайним та Повноважним Послом Соціалістичної Республіки В’єтнам в Україні Паном Нгуєн Ань Туан та Торговим Радником Посольства Паном Хо Чунг Тхань.

Поліція Дніпропетровщини "загубила" оригінали документів у справі щодо банкрутства Державного акціонерного підприємства "Хліб Україна".

За прогнозами Української зернової асоціації, валовий збір зернових культур в Україні до 2020 року може досягти 100 млн тонн.

Оптимістичні прогнози щодо виробництва зернових тішать фахівців вже не перший місяць. В сезоні 2017-2018 років він складе близько 3 331 млн тон. Якщо сподівання експертів підтвердяться, то новий урожай перевищить всі попередні рекорди. Про це йдеться у звіті Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО).

Довгострокові позики отримали Ідея Банк, Ощадбанк, Укргазбанк і Альфа-Банк.

Індекс інвестиційної привабливості України впав вперше за кілька років.

Шведська мережа товарів для дому IKEA офіційно заявила про плани виходу на український ринок.

За ініціативи Мінекономрозвитку Уряд скасував близько 300 урядових актів, які давно вже були неактуальними і лише створювали зайвий тиск на бізнес; ухвалив низку рішень на підтримку української промисловості.

Протягом останніх 10 місяців експорт українського шоколаду до країн Європейського Союзу збільшився.