EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Актуально

За даними Інституту садівництва НААНУ, вишня продовжує упевнено утримувати першість серед кісточкових культур в Україні за площами( 21,5 тис га, 32%). Однак останніми роками їй стала наздоганяти слива, яка вирощується у всіх формах господарств на 20,3 тис га(31%). Черешня з 11,7 тис га(18%) займає третє місце. Далі йдуть абрикос і персик відповідно 8,6 тис га, 13% та 3,9 тис га, 6%.

Туреччина з 1 січня обнулила ввізне мито на ячмінь, а також знизила до 1 квітня імпортне мито на 4 види пшениці - до 45% проти 130%, які діяли раніше.

На території Олешківського маслозаводу реалізують проект з будівництва локальної сонячної електростанції.

 

 

У Дубенському районі підсумували роботу аграрної галузі за 2017 рік

У 2018 році білоруським сільгозпорганізаціям будуть виділені кредити на пільгових умовах для проведення польових робіт, збирання врожаю сільськогосподарських рослин, а також посіву озимих культур. 

ТОВ "Склоресурс" - провідна компанія- виробник, предметом діяльності якої є переробка скла для будівництва та архітектурного дизайну. 
ЗАПРОШУЄМО НА РОБОТУ:
- комірника
- слюсаря-ремонтика
- слюсаря КВПіА
- програміста 1С
- різноробочого
- прибиральницю службових приміщень
Офіційне працевлаштування, супровід в адаптаційни період, конкурентна заробітна плата.

Інформація за тел.0673604886

Під впливом підвищеного попиту на готову гірчицю з боку імпортерів 2017 рік, як і очікувалося раніше, демонструє зростання і сягає максимального рівня за останні шість років. Про це пише propozitsiya.com з посиланням на УкрАгроКонсалт.

Всеукраїнську нормативну грошову оцінку земель сільгосппризначення буде проведено в 2018 році, зазначається в опублікованому законі "Про державний бюджет України на 2018 рік" в газеті "Голос України".

Мінінфраструктури України розробило проект наказу «Про затвердження Методики розрахунку ставок портових зборів». В результаті цих змін базова ставка і інвестиційна складова стануть двома ключовими факторами при розрахунку ставки портових зборів, пише propozitsiya.com з посиланням на сайт відомства.

У 2018-му гречку планують посіяти на площі 8 тис. га.

Мінагрополітики у 2017 році спрямовано 66 суб’єктам господарювання садівничої та виноградарської галузей з 20 областей України 115,6 млн гривень на компенсацію витрат.

Керівник ТОВ «Терра Фуд» (Вінницька обл.) Іван Кузякін планує придбати 699,036 тис. акцій ЧАО «Острозький молокозавод» (Рівненська обл.).

Німецька компанія Fendt, що входить в концерн AGCO, представила повністю електричний трактор e100 Vario, здатної функціонувати без підзарядки в звичайному режимі протягом цілого робочого дня.

Експерти Національного управління океану та атмосфери США заявили, що протягом 40 років шоколад може зникнути як явище.

Державне підприємство «Система електронних торгів арештованим майном» (СЕТАМ) виставило на продаж елеваторний комплекс в смт Улянівка (Сумська область).