EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Актуально

На сьогоднішній день всі вимоги до молока прописані в ДСТУ 3662-97 «Молоко коров'яче незбиране. Вимоги при закупівлі». Стандарт передбачає, що все молоко, залежно від рівня бактеріального забруднення і вмісту соматичних клітин, поділяється на екстра, вищий, перший і другий сорти. Цей стандарт з першого січня 2018 року мав бути замінений ДСТУ 3662:2015 «Молоко-сировина коров'яче. Технічні умови», який спрямований на підвищення вимог до якості молока і врегулювання використання молока другого сорту тільки в певних цілях.

Станом на 11 січня Україна на 100% вичерпала річні квоти на безмитну поставку до ЄС меду, виноградного та яблучного соку. Про це повідомив перший заступник міністра аграрної політики і продовольства Максим Мартинюк у Facebook.

Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман на зустрічі з молодими підприємцями в Києві.

Компанія «Склоресурс» пропонує роботу на виробництві. 
Позмінний графік роботи,
офіційне працевлаштування,
конкуретноспроможна заробітна плата.
Тел. 0673604886

Компанія KMZ Industries розробила першу в Україні зерносушарку серії Brice-Baker під теплогенератор

У 2018 році Кабміну Володимира Гройсмана доведеться йти радикальні заходи, щоб загальмувати зростання цін на продукти в країні. Про заявив Олексій Дорошенко, генеральний директор Асоціації постачальників торговельних мереж.

Канадська компанія TIU побудувала сонячну електростанцію встановленою потужністю 10,5 МВт у Нікополі Дніпропетровської області.

Україна залила Європу найдешевшим у світі малиновим концентратом. Про це розповідає відомий експерт плодово-ягідного ринку, партнер фірми «ФруТек» Олег Босий, передає propozitsiya.com.

У 2018 році Інститут зрошуваного землеробства НААН зробить ставку на зрошення. Адже саме підвищення ефективності використання зрошуваних земель за рахунок оптимізації основних складових систем землеробства — головне завдання наукової установи на наступний рік.

На завершення 2017 року Держкомстат опублікував дані про посівні площі під озимими культурами. Під пшеницею озимою відзначається помітне збільшення посівних площ, а під ячменем і житом — деяке їх скорочення.

Середня ставка оренди державних земель сільськогосподарського призначення в ході земельних аукціонів зросла в 2017 році до 14,35% проти 10,22% за підсумками 2016 р

Один з найбільших виробників сиромолочной продукції в Україні - група компаній Молочний альянс - вперше відправила на експорт сири в Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ) та Сполучені Штати Америки (США).

23 січня Agrohub представить можливості українського агробізнеcу для міжнародних інвесторів під час 48-ї щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Шоколад, який не відповідає новим вимогам, продаватимуть до кінця терміну придатності.

Нині в Україні фермерами все частіше стають і молодь, і навіть колишні топ-менеджери компаній. І вирощують вони незвичайні овочі, ягоди, зелень і спеції, популярні зараз серед жителів великих міст. Українські фермери нині вирощують чотири дуже популярні агрокультури.