EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Актуально

TrailStone Вже подав заявку на отримання ліцензії щодо поставок газу в Україну

Асоціація Український клуб аграрного бізнесу (УКАБ) пропонує включити дрони і обладнання для елеваторів до переліку сільгосптехніки, за купівлю якої виплачується компенсація від держави.

Державним бюджетом на 2018 рік передбачено зарахування 100% єдиного податку сільгоспвиробників до місцевих бюджетів. Про це заявив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

У 2017 році Запорізький автомобілебудівний завод (ЗАЗ) збільшив виробництво легкових автомобілів у 2,9 рази, - до 1 151 авто порівняно з 2016 роком.

З 2007 року у селі Кияж Волинської області розвиває господарство фермер Володимир Глинюк. Володимир Філімонович фермерує на базі колишнього колгоспу, майнові паї якого господар викупив у селян. На сьогодні ФГ «Глинюка» має в обробітку понад 350 га ріллі та утримує 220 голів ВРХ, в тому числі 120 корів.

Антидемпінгові мита для більшості українських виробників будуть на рівні 34,98%

Світовий банк прогнозує зростання ВВП України до 2% за підсумками 2017 року. Очікується, що протягом трьох наступних років показник збільшиться до 4%.

Компанія «Склоресурс» пропонує роботу на виробництві. 
Позмінний графік роботи,
офіційне працевлаштування,
конкуретноспроможна заробітна плата.
Тел. 0673604886

Глобальне потепління до кінця ХХІ століття зробить Південь України непридатним для землеробства.

Асоціація "Укрцукор" прогнозує підвищення закупівельних цін на цукор на 5-10% до березня. Про це повідомила керівник аналітичного відділу асоціації Руслана Бутило.

В Україні готується молочна революція. Згідно з домовленостями, які підписала наша країна в рамках Асоціації з ЄС, домашнє молоко з 1 липня 2018 року переробні підприємства не зможуть використовувати у якості сировини.

У листопаді 2017 року імпорт пальмової олії в Україну Склаві 28,8 тис. тонн, що на 88% більше в порівнянні з попереднім місяцем (15,3 тис. тонн) та на 51,6% відносноо листопада минулого року.

Зовнішньоторговельний обіг між Україною та країнами ЄС, за підсумками січня-листопада 2017 року, збільшився на 31,1% або на $ 1,715 млрд, порівняно з аналогічним періодом 2016 року, та склав $ 7,2 млрд. При цьому, експорт аграрної та харчової продукції з України до країн ЄС зріс порівняно з 2016 роком на 38,2% або на $ 1,4 млрд та становив $ 5,2 млрд.

Проект «Аграрні розписки в Україні», після введення в дію Реєстру аграрних розписок, готують до поширення на всі області України. Очікують, що до початку весняного сезону 2018 року аграрні розписки працюватимуть у кожній області. Про це пише propozitsiya.com з посиланням на Урядовий кур'єр.

Починаючи з другої половини січня експортна вартість пшениці з України поступово зростатиме.