EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Актуально

Група хакерів Phantom Squad загрожує влаштувати масову DDoS-атаку на сайти найбільших компаній світу .

TIU-Канада стає першим канадським інвестором в Україну, яка користується правилами Угоди про зону вільної торгівлі з Канадою.

Гройсман запевняє, що уряд працює над підвищенням рівня життя українців, над тим, щоб їх доходи виросли, і над доступністю кредитів.

1,32 млрд доларів зараховано на рахунок Держказначейства.

Продукція "Укрспирту" може з'явитися на прилавках магазинів в кількох європейських країнах.

Представник Міжнародного валютного фонду в Україні Йоста Люнгман назвав пенсійну реформу одним з пріоритетів для перегляду програми фінансування.

Село Снітків Вінницької області за останні 2-3 роки перетворилося на потужний осередок ягідного та фруктового виробництва та переробки, створивши понад 200 робочих місць, пише propozitsiya.com за матеріалами kurs.if.ua.

Українські виробники продуктів харчування все активніше звертають увагу на міжнародні ринки, зокрема - США і Канаду. І стикаються з проблемою відсутності активної маркетингової політики. В умовах дефіциту коштів і професіоналізму оптимальним виходом для багатьох експортерів може бути поставка товарів на полиці зарубіжних супермаркетів на умовах Private Label. Детальніше про це розповів віце-президент УССП, координатор Центру підтримки експорту при УСПП Денис Красніков, пише propozitsiya.com за матеріалами epravda.com.ua.

Аграрна статистика б’є у литаври: Україна втричі збільшила продаж за кордон заморожених ягід. Значна частина цих поставок припадає на малину.

Порівнявши ціни на яблучний сік прямого віджиму, тобто який на 100% складається з яблучного концентрату, знову розвіюємо міф про дешеві продукти в Україні. Про це повідомляє Глава Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

Під урожай 2018 р. фермери ЄС планують розширити площу сівби ріпаку, враховуючи привабливість його ціни. Однак чи зможуть вони втілити в реальність задумане, залишається питанням, повідомляє УкрАгроКонсалт.

До теперішнього часу ціни на австралійську пшеницю перевищили рівень пропозицій американської зернової для відвантаження в країни Азії, що є вкрай рідкісною ринковою ситуацією, що, як наслідок, може збільшити попит на імпорт пшениці з США, інформує УкрАгроКонсалт.

За останній місяць літа українським виробника вдалося помітно наростити обсяги поставок томата на зовнішні ринки. Так, у серпні Україна експортувала 3,6 тис. тонн цієї продукції, що на 20% більше, ніж за аналогічний місяць попереднього року.

Згідно з проектом держбюджету-2018, уряд планує провести всеукраїнську нормативну грошову оцінку земель сільськогосподарського призначення.

Президент у Торонто зустрівся з представниками канадського бізнесу.